Следвайте ни

Баща та дрънка! Ути изведе жена си и децата СНИМКИ

viber icon

Когато не е на снимки за готварското си предаване, Ути Бъчваров е изцяло отдаден на двете си невръстни дъщери – Далия и Ружа.

Той редовно ги извежда на разходка, а ги кара и на ясла. Миналата седмица ги повози и на такси, та да добият впечатления и от този вид транспорт. Близначките обикновено пътуват с пикапа на татко си и обиколката из София с жълт лек автомобил беше ново преживяване за тях.

Докато Ути махаше с ръка на улицата, за да спре такси, щерките му стояха на заснежения тротоар с майка си Мария. За любимата на 50-годишния актьор се знае малко, защото тя упорито избягва светлините на прожекторите. Двамата живеят под един покрив повече от 15 години, а в края на август 2017-а станаха родители. Семейството обитава малка кооперация на централната столична улица „Стара планина”.

Когато до Ути най-сетне спря едно такси, елегантно облечената Мария даде указания на Далия и Ружа как да се държат, щом се качат в автомобила. Двете момиченца, които си приличат като две капки вода, носеха еднакви жълти якета, но различни на цвят ботуши и шапки. Водещият на „Вкусно” настани децата на задната седалка, а после до тях седна и майка им. Самият Бъчваров се кютна отпред - до шофьора.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай