3906

Баща на 51: Рачков чака бебе и мълчи дали е ерген

Рачков чака бебе, но мълчи дали е ерген...

 

Криско и Боби Турбото оплюха комика и то в собственото му шоу!

Неочакваната ситуация се разигра в специалния епизод на предаването посветено на Хелоуин в ефира на Нова телевизия. Криско и Турбото бяха изправени един срещу друг в една от игрите, когато по уговорен между двамата таен знак се обърнаха към водещия едновременно и го заляха със струи вода.

 

Преди да окъпят Рачков двамата заговорници подозрително стояха близо до водещия с издути бузи. Но постъпката им беше абсолютна изненада за всички в залата и най-вече за подмокрения комик. 

По време на шоуто Димитър беше подложен и на други изпитания от участниците. Той трябваше да отговори на въпрос, който вълнува немалко дами в България.

"Ерген ли си сега?", беше директното питане към Рачков. Актьорът така и не даде категоричен отговор, но не пропусна да блесне със забавни лафове.

"Българите не празнуваме хелоуин, ние живеем в него", пошегува се бургазлията, въвеждайки публиката в стилистиката на тематичния епизод. 

 

 

Звездните гости и водещият бяха неузнаваеми в костюмите си, а всеки от тях влезе в студиото по екстравагантен начин - в бутафорен ковчег. Предизвикателствата, както винаги бяха забавни. Зрителите се наслаждаваха на шоуто на Мариян Станков – Мон Дьо, Криско, Борислав Захариев – Турбото, Кали, Айлин Бобева, Ники Станоев, Прея и Тома Здравков, които се впуснаха в неочаквани превъплащения за истинско Вси Светии настроение.

Кали, Мон Дьо и Боби Турбото, Айлин Бобева овладяваха изкуството на капоейрата, а Криско, Тома, Ники Станоев и Прея танцуваха в неподражаем стил.

В края на шоуто няколко от звездните участници влязоха в Тъмната стая, за да попаднат в най-страшния индийски филм. Без да могат да виждат нищо, те трябваше да изпълняват всичко, което Рачков им казваше, пише bgdnes.bg. Резултатите бяха изненадващи, а обещанието е за още смях в следващото предаване.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Сребролюб Мангизлиев

Сребролюб Мангизлиев

07.11.2023 | 16:53

Рачков на 50 и кусур години чакал бебе... След някоя година Св. Петър ще трябва да му гледа

Отговори
0 0
Не ерген

Не ерген

06.11.2023 | 11:37

Омъжен е ако не знаете.

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

06.11.2023 | 08:07

Тоя да го ду...ха да му го начукат от зад , да му отрежат езика , и да се пробие на кол. Чисто гол.

Отговори
2 0
Местя

Местя

06.11.2023 | 08:05

Из крачолите

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

06.11.2023 | 08:05

Поредното сведение за най просташкото и дебилно шоу правено някога по телевизията . Поредната реклама на най голямия ПРОСТАК В СТРАНАТА . Шоу за мало...,уми,дебилни зрители.

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?