46

Бъркотия във "Фермата", но зрителите празнуват: Веселка ги зарадва с 12:0

Във "Фермата" може и да няма много труд, но драмата не свършва. На вчерашния дуел любимката на зрителите Веселка надви Симона с категоричното 12:0 в дуела. Така новият Фермер на седмицата е Веселка, а отбор "Стари герои" дръпва с 2:00 преднина.

Меко казано, феновете на предаването одобриха развоя на събитията на дуела. "Мисис джуки", както я наричат в мрежата, не успя да оправдае високото си самочувствие, което доведе до куп шеги по неин адрес. 

"Това джукестото, много се надявам да си е гледало представянето днес, а и "заявките", които даваше тези дни колко е силна и колко е можеща и най-вече колко е проста Веселка и да си даде сметка най-после, че е точно това, на което прилича външно, което от три седмици ни обясняваше как не било вярно и хората я подценявали... Като на инвалид й се радваха, че е успяла да премине трасето.." , пише фенка на шоуто.

За капак на всичко драмата продължи след края на дуела, когато Симона демонстративно даде гръб на Аксения, която дойде да я изпрати. 

Ето още от най-култовите коментари в мрежата след екшъна снощи в предаването:

Тежат й устните, иначе да я беше отвяла
 

Айде и другите кифли и лигли да я последват. А Иван и Андрей не спряха да й се мазнят и хвалят, а самата тя едва ли да им се е хванала.
  
Много слаба беше.
Мъка за гледане.
Много скучен дуел пак на 0.
Избирайте ги физически по-подготвени. Всеки кастинг сякаш...
Има хора, които могат да разцепят арената и са добри души.
И вие избирате тотални леваци
 
 На коването на пейката направи ли ви впечатление, че на Симона всички 4 крачета бяха с предварително набити по 2 пирона, които стърчаха, а на Весето нямаше. И въпреки това я отвя силиконката като куцо пиле домат. Браво бе мъжко момиче Веси!!!
  
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Гери

Гери

25.09.2022 | 20:30

Грубо казано, но Веселка одръска Симона като шкембе в дувар.

Отговори
5 0
Димитър Димитров

Димитър Димитров

25.09.2022 | 16:33

Само една малка поправка - въпросните "предварително забити пирони" Симона си ги подготви сама... Гледайте повторно на запис и вижте по-добре. Не, че имам нещо против Веселка, но още в началото на този сезон се знае, че ще е неравностоен... Стари срещу нови... Футболен отбор гранд срещу третодивизионен все едно... Надявам се този сезон да е такова недоразумение, че да срине рейтинга, за да си вземат поука да не правят толкова небалансирани сезони!!!

Отговори
2 5
Пича

Пича

25.09.2022 | 13:28

Тези млади жени мислят,че с дълги нокти, със силикон в гърдите и джуките и са върхът. Високо самочувствие и празни глави. Ех да можеше да им сложат силикон в пилешките мозъчета!

Отговори
23 1
Кравар

Кравар

25.09.2022 | 11:41

Това ако е ферма голям смях . Граждани се правят на текезесари. Отврат предаване.

Отговори
9 8

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?