71

Бъркат я с майка му! Киану Рийвс показа побелялата си любовница и милионите му фенки... СНИМКА

Необичайният избор на актьора хвърли в потрес цял Холивуд и милионите му фенки по света

 

Преди дни 59-годишният Киану Рийвс и неговата 54-годишна любовница присъстваха на галаконцерта на МОСА в Ню Йорк. 

Това се превърна в истинска сензация, защото актьорът рядко се появява на такива големи събития. Освен това връзката му се обсъжда заради необичайния му избор на партньор поне по холивудските стандарти. 

Александра Грант е художник и абсолютни не отговаря на вътрешните канони на американския шоубизнес. 

За изявата си любимата на Киану избра тюркоазена рокля с изрезки отстрани, дълбоко деколте, което подчерта с елегантна верижка и прибрана на висок кок коса.

 

Грант не се боядисва и не се смущава от белите си коси, въпреки дискусиите в пресата. 

Въпреки че този факт на косата я състарява и я прави по-възрастна отколкото е, това въобще не притеснява нито нея, нито Киану Рийвс, който винаги е в прекрасно настроение около нея. 

Освен това обществеността вярва, че именно Александра е помогнала на Киану да се справи с депресията след загубата на съпругата си в автомобилна катастрофа и буквално да започне да „живее отново“. Всъщност с Грант той дори става визуално по-млад и променя имиджа си, заменяйки дългата си прическа с класическа.

Александра няколко пъти коментира връзката им, като я определи като много продуктивно партньорство. Тя уверява, че Киану е този, който й помага да излезе от творческата задънена улица, когато се „чувства като Мазерати, заседнало в задръстване“.
 

„Хубавото на това да се влюбиш като възрастен е, че по времето, когато имах връзка, вече бях изградил собствена кариера. Чувствам се много уверена на червения килим с партньор, но се чувствам уверена и сама“, каза Александра Грант, отговаряйки на въпрос на журналист.

Двамата са заедно от 2019 година, въпреки че се познават от 2011-а, пише jenata.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?