49

Барби, ама друг път! Анита на Рачков остави всички с пръст в уста с тази новина

Блондинката може и да изглежда като кукла Барби, но явно няма да се задоволи с такава роля в живота, а сама ще се бори за развитие и кариера

За висока позиция в банка се готви половинката на Димитър Рачков - Анита. Блондинката е загърбила плеймейтската си кариера и заляга над учебниците.

Анита завърши професионален курс по мениджмънт и лидерски умения. Силиконката е била изключително стриктна в заниманията, научи "България Днес" от учащи се заедно с нея.

Специализираните уроци целят по-лесното намиране на работа в сферата на финансите и маркетинга. Именно към такава кариера се е ориентирала Анита. Жената до водещия иска да се развива в банковия сектор и да започне работа на висока позиция.

Анита вече завърши образованието си в УНСС. Премина и задължителен стаж в банкова институция и в момента е на редовна позиция.

Това обаче не е достатъчно за блондинката. За позиция като нейната заплатите са не повече от 1000 лева. Анита обаче иска да бъде най-малкото мениджър на клон на банка или още по-високоплатена работа във финансова компания.

Основна опора в амбициите на силиконката е самият Рачков. Той също много иска половинката му да се развива професионално, а не да я смятат само за плеймейтка.

"Анита е умно момиче. По-скоро работата в банка е само да натрупа опит. Да работиш в такава институция беше модерно преди 15 г. Сега там са с най-ниските заплати, така че всички на този курс се целим към други финансови институции, например в криптокомпания", похвали блондинката неин състудент в курса.


Откакто е с Димитър Рачков, красавицата страни от прожекторите. Преди да станат гаджета, Анита участваше в много клипове на музикална компания "Пайнер". Двамата се запознават по време на снимките на видео към песен на братя Аргирови. По това време 20-годишното момиче мечтае именно за повече телевизионни изяви. Дори във визитката си за конкурса "Мис Плеймейт" посочва, че иска да води собствено телевизионно предаване.

След като отношенията й с Рачков стават сериозни, плановете на Анита се променят. Водещият я убеждава, че трябва да помисли за образованието си, защото в светските среди ще е подложена на голям натиск и множество критики само защото двамата са гаджета. Затова и Анита отказва да се изявява като инфлуенсър, макар да има много предложения за реклама.

Преди време самият водещ защити публичния образ на половинката си с думите:

"Чувствам се щастлив и влюбен. Другото не ме интересува. Това, че Анита е "Плеймейт", не е вярно. Това са спекулации на медиите", сподели в интервю Рачков, с което даде да се разбере, че иска гаджето му да се приема сериозно, а не като златотърсачка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Бай Хойдонк

Бай Хойдонк

22.12.2022 | 23:41

Боли ме дедовеца ко щяла да прай таа кукла..

Отговори
2 0
Топсоп

Топсоп

22.12.2022 | 20:35

И ако банкате се управляват от плей...!горко ни! Има и д уги бивши сервитьорка, които се изявяват в банковата система! Бг случайност!

Отговори
9 2
Топсоп

Топсоп

22.12.2022 | 20:26

Инфлуенсър не е реклама драги хубавици ! А човек със знания, който може да изказва собствено мнение да влияе на обществото най- Вече с нови идеи, с интелект. Да обединява на Този Принцип!

Отговори
6 0
Селчо Костов

Селчо Костов

22.12.2022 | 17:44

Дрън друн та пляс,самата статия е платена с 200 лв за да си помислим това което пише

Отговори
13 1
Хана х

Хана х

22.12.2022 | 08:04

Стига сте плюли, какво и е на момичето,само злобеете,млада е,каквото иска това ще прави....желая им здраве и любов !!

Отговори
13 11
Пешо

Пешо

20.12.2022 | 17:18

Зависи от това, което ще е в устата й, и как ще го духа. Може да стане и директор на банка. С курс в местното читалище. Такива “амбициозни” кухи глави постигат много с други части на тялото.

Отговори
50 8
Какво

Какво

20.12.2022 | 16:53

Това като го гледам ням хардиак подрусото оперение което има . Ще смята на Рачков колко от парите ще харчи на седмица.

Отговори
44 5

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?