Следвайте ни

Българската роза - ухание на флирта

Парфюмите с източни мотиви са сред женските оръдия

viber icon
Известно е, че пътят към мъжкото сърце минава през стомаха. Всъщност обаче къде-къде по-лесно и бързо е да въздействаме върху обонянието му. Парфюмът има колосално значение в общуването между жената и мъжа. Ароматите са способни да завладеят вниманието на съблазнителния опонент и да го държат близо - дори без да го докосваме, да кокетничим или да се заиграваме. Ето топуханията за флирт, които се справят блестящо със задачата си.

Аромати афродизиаци

Многобройните изследвания показват: 60 процента от мъжете смятат за най-съблазнителен мириса на ванилия. В коварните експерименти всезнаещите британски учени били готови да последват жената и със завързани очи, ако от нея се носело апетитното ухание.

Тежка артилерия

Парфюмите с източни мотиви също са сред оръдията на съблазънта. Както се казва, миришат на "неприкрит секс". Бъдете внимателни с нотките на подправки и сладости от Ориента - те привличат вниманието, но отвеждат флирта в друга, "по-плътска" плоскост.

Розово ухание

Пазете се от дръзката мароканска роза, турската - обратно, е нежна и деликатна. Но най-кокетната и съблазнителна от всички е нашата, българската, признават специалистите. Тя се събира в първите утринни часове, когато още е прохладно, и в нея е съсредоточена максимална концентрация от масла. За силен ефект може да се използва не в състава на парфюм, а като самостоятелно ухание.

Универсалният парфюм

Най-универсалният аромат, който предизвиква дълбоки симпатии у силния пол, е този на жасмина. Той е парфюмна алегория на топла лятна нощ, а какво време предразполага по-добре към флирт. При това жасминът е многопластов - и цветен, и подправков, и дори малко фруктов, в зависимост от съседните нотки. Ярко изразен ефект има съчетанието му с цитруси - с портокал и мандарина.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?