2374

Българска звезда в Холивуд попадна в болница, претърпя тежка операция СНИМКИ

Антон Касабов стресна много последователите си в социалните мрежи с това, което показа в последните часове. Той се намира в болница в Щатите и е претърпял две операции.

 

Родният актьор, който от години живее и трупа слава в Щатите, е имал сериозни проблеми с кръстните връзки на дясното си коляно, заради които се наложило да му бъдат направени интервенциите.

 

"Слава на Бог, всичко мина добре! Преди 4 години скъсах кръстни връзки на дясното коляно, но продължих да тренирам, разбира се.. не само, че съм изтъркал всичко, но и беше кокал на кокал, а и крака почна да се изкривява, като на каубой. Сега смениха връзките като взеха лигамент от мен, над коляното. Също трябваше да отрежат костта на подбедрицата и да сложат титании пластина, за да изправят крака. Две операции в една. От 11 години пищят скенерите на летищата като мина, заради сменената лява става, така че вече съм свикнал. Сега 6 месеца възстановяване, но нямам търпение да се върна в залата. Благодаря за подкрепата! Смело наред!", написа Касабов в социалните мрежи и показа какво е точно състоянието му.

Малко след това успокои последователите си и с втори кадър от болничната стая - вече след преминаването ефекта на упойката. На него се вижда и усмивката му, пише show.blitz.bg.

Актьорът и световен шампион по таекуондо Антон Касабов ще влезе в обувките на Апостола на свободата Васил Левски. И още отсега мрежата е в екстаз от приликата между двамата. Под снимките на българина, който от години живее и работи в САЩ, могат да се видят десетки коментари за невероятната му прилика с Левски.

А по-интересното е, че самият той, въпреки че не е търсил умишлено този ефект, винаги е мечтаел да изиграе именно Васил Левски, респектиран и вдъхновен от делото му.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бръммммм

Бръммммм

07.10.2022 | 14:09

А кой известен за пръв път го чувам и виждам.

Отговори
1 0
Интересно,

Интересно,

07.10.2022 | 08:56

Новият Васил Левски ще приложи ли уменията си в тайкуондото срещу поробителите?

Отговори
3 0
За първи

За първи

07.10.2022 | 08:42

път чувам за този, който ИЗОБЩО не прилича на Левски. Само глупости пишете.

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?