Следвайте ни

Българките с 5 имена са орисани парите винаги да са по петите им

viber icon

Познавате ли някои Елени и Лиляни? Да? И те се къпят в лукс? Нищо случайно! Експерти от Forbes, анализирали най-често срещаните имена на заможни жени в света, твърдят, че повечето от собственичките им се къпят в неземен лукс. Те са буквално обречени на богатство. Но не са само те! Има още 3 имена - вижте кои са петте женски имена, чиито притежателки са орисани да бъдат несметно богати:

Елена най-често се среща в класацията на богатите жени в света. Собствениците на това име са успешни и мотивирани дами, които винаги постигат целите си. Често те са лидери, защото чувството за отговорност и предприемачество текат във вените им. Повярвайте ни, тези жени никога няма да бъдат бедни.

Татяна винаги знае как да разпределя финансите си. Собственичките на това име са в състояние да имат чудесен бизнес и да управляват големи компании. И това име също има силна енергия и буквално е заредено с успех, казват експертите.

Натали в класацията на Forbes доказа, че притежателките на това име могат да бъдат успешни като никой друг. Те притежават такива мъжествени качества като лидерство, упоритост, упоритост и постоянство. Всичко това им помага да получат стабилен доход и да преодолеят всякакви пречки в живота.

Лиляна е другото име на парите според списъка на Forbes. Собственичките на това име знаят как да управляват финансите си умело и винаги имат „бели пари за черни дни“. Те или успяват, или се женят за богат човек. Но те никога нямат проблеми с парите.

Олга също е надарена със специален подарък – тези дами могат да харчат пари, но това не само не намалява сумата в портфейла им, но и тя се размножава, пише Blitz.bg. Работата е там, че Олга привлича пари. Вярно е, че не всички от тях са наясно с това и продължават да работят неуморно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?