Следвайте ни

Българка взе акъла на Дуейн Джонсън-Скалата

Най-високо платеният актьор в Холивуд аплодира виртуално Полина Маркова

viber icon

Най-високоплатеният актьор в Холивуд – Дуейн Джонсън-Скалата, благодари на наша сънародничка пред милиони последователи в социалните мрежи.

Той е роден за борба, а спортът определено е в неговото ДНК. Дуейн Джонсън е трето поколение кечист. Като дете често е в епицентъра на яростни схватки заради самоанската си кръв. Но не занемарява образованието и излиза от колежа с две дипломи – по „Криминология” и „Физиология”. За филмовия си дебют в „Краля на скорпионите” получава 5,5 милиона долара. Днес натрупаните пари от хонорари възлизат на около 88 милиона долара. 

Дуейн Джонсън-Скалата е най-високоплатеният актьор в Холивуд за втора поредна година. Успехите му вдъхновяват и една българка отвъд Океана. 

„Скалата има много интересна история, защото като малък е създавал много проблеми и никой не е мислел, че един ден ще успее. Но той се е научил как сам да промени живота си”, обяснява Полина Маркова.

И тя решава да разкаже за този живот в статия под заглавие „Най-симпатичният човек в света”. Реакцията не закъснява! 

„От това да бъда наричан „голям сбъркан задник” на 15 години (по време на бой, който завърши с изключване от училище) до това да бъда „най-харесваният човек на света”. Ей, малко напреднах. Голямо благодаря на авторката Полина Маринова за този материал”, написа Дуейн Джонсън.

„Скалата прочете статията ми в Twitter, хареса му и я публикува четири пъти на неговия Twitter, където го следват 15 милиона души. После я взе и я публикува във Facebook, където не знам колко, но много хора го следват. И също така я публикува в Instagram, където 220 милиона души го следват. Така че за мен това беше най-най добрата изненада”, коментира Полина Маркова.

Но това не е единствената знаменитост, с която тя е контактувала.  Срещала се е и с Джордж Клуни и съпругата му Амал.

Отвъд света на киното, Полина успява да интервюира едни от най-богатите и харизматични световни личности – съпругата на Бил Гейтс – Мелинда, както и предприемача Ричард Брансън. 

Интервюто, което Полина още не е сбъднала, е с Илон Мъск. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ДаГо

ДаГо

21.02.2021 | 15:05

Верно е. Вчера срещнах една скала която ходеше по улицата съвсем без акъл. Рекох си Бре мааму, кой и взе акъла на тая скала, а то коя била. Ми ся, сигурно скалата ше ни съди, а.

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай