Следвайте ни

Българка от Смолян стана звезда в турските сериали

viber icon

Турските сериали, иронизирани от едни и обичани от други, си станаха предпочитани продукции от много телевизии по нашите географски ширини. Това не бива да ни изненадва. Битът ни е близък, отношенията между хората са познати. Затова и турските актьори станаха истински звезди, надскачащи мащабите на Турция.

Заради това турските продукции станаха и истински магнити за продуценти и актьори от съседни държави. Иво Аръков вече се снима в турски сериал, но той далеч не е единственият българин, който го е направил. Има и друг наш сънародник и това е Юлия Порязова.

Юлия може да се похвали, че вече е пробила в турското кино и че се е снимала в продукции, в които участват имена като Берен Саат и Еркан Петеккая. "Когато погледна назад, мога да кага, че животът ми е изпълнен само с хубави преживявания. Може би защото още от малка получих шанс да бъда в уникална среда, сред известни хора и да работя с тях", споделя пред "България Днес" Юлия Порязова.

Юлия и семейството ѝ са от Смолян, но заминават за Турция, когато тя е 8 клас. Тогава тя не знае и дума турски, седи винаги на последния чин и просто слуша и преписва от съучениците си. Те се отнасят внимателно и с разбиране към нея. Въпреки това Юлия споделя, че това е бил най-трудният ѝ период в живота - изоставя приятелите си в България и отива в нова среда без да знае езика ѝ.

Първоначално Юлия започва работа като модел, а работата ѝ я среща с певеца Атила Таш. След това подписва първия си договор за сериал. Следват още 4!
Днес българката описва пристигането си в Истанбул като най-трудния момент в живота ѝ, който довел до най-хубавия.

Коментари (1)

Учуден

Учуден

19.02.2021 | 21:29

"Тогава тя не знае и дума турски, седи винаги на последния чин и просто слуша и преписва от съучениците си..." Това сериозно ли?!? Да ви е известно, че в българския език, особено в разговорния му вариант, има няколкостотин думи от турски произход(повечето са всъщност персийски или арабски)? Всеки българин ги знае и употребява много от тях....! Тенджера, пазар, дюшек, черчеве, мушама, баир, халва, боза, бюрек и т. н. Хайде да не пишете тъпотии, става ли?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай