Следвайте ни

Българите с тези 4 имена са сбъдната мечта за всяка жена

viber icon

Счита се, че името на един човек определя характера и съдбата му, пише flagman.bg. Ако говорим за мъже то названието може да определи техните навици, хобита и т.н. – дали някой обича да спортува или пък е решен да се отдаде на кариерата. Трети пък са страстни рибари.Много мъже са примерни и добри съпрузи, които ценят семействата си и дават всичко за съпругата и детето си.

Други пък са големи кръшкачи и никой „не може да им хване спатиите“. Според експерти носителите на 4 мъжки имена, са верни и много моногамни. Всяка жена може да се радва, ако е решила да сключи брак именно с някой от тях и да е спокойна до старините си.

Мъжете, носещи името Владимир са много общителни, безконфликтни и спокойни. Те са силни характери и умеят да защитават гледната си точка компетентно. Тези мъже филтрират социалния си кръг и нямат много близки приятели. Те не обичат двуличните хора. Точно толкова отговорно мъжете с името Владимир избират и половинката си. Когато я срещнат, те са верни на тази дама до края на дните си.

Такива възгледи споделят и мъжете с името Борис. Тези хора са независими още от детството. Мъжете с името Борис са свикнали да разчитат преди всичко на себе си. Жените са привлечени от тези хора, защото са много силни и уверени. Тези мъже са чужди с флирта и ветровитите любовни афери. Опитват да открият истинската любов, дори и това да отнеме половината от живота му. След като обаче я срещне, е готов на всичко за нея. Никога не би се осмелил да нарани своята половинка.

Мъжете с името Георги винаги имат високи резултати, с каквото и да се заемат. Те са общителни, отговорни и не биха рискували да доверят нещо от личния си живот на непознати хора. Мъжете с това име знаят как да се покажат в добра светлина. Имат много приятели и са социални. Дълго време претеглят плюсовете и минусите преди да вземат важно решение, особено що се отнася до избора на половинка в живота. Тези хора стават всеотдайни съпрузи.

Последното име в списъка на верни мъже е Константин. Те харесват нежните жени. Без да подозират, те търсят чертите на майка си във всеки потенциален спътник. След като сключат брак, тези мъже стават много горди от това и често споменават името на жена си. Обичат да говорят за семейството и децата си. Дори и не си помислят да кривнат.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Глупости

Глупости

04.09.2020 | 20:27

Тази "новина" няма никакъв смисъл. Никаква полезна информация.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?