Следвайте ни

Българите с 4 имена благословени с дълголетието на орлите

viber icon

Ако решите да се влюбите в мъж, който носи някое от тези 4 имена, ще ви кажем, че любовта ви ще е до гроб, ако желаете, разбира се, пише jenata.blitz.bg.

Направихме специална селекция. В нея включихме имената на мъжете, които живеят до дълбока старост и вероятността да са цял живот до вас е огромна.

Сега ще ви разкрием кои са мъжете, които хич не бързат да си ходят от този свят и живеят до дълбока старост.

Атанас - безсмъртен

Това име днес не е кой знае колко срещано, но пък заема първо място в нашия списък с дълголетници. Атанас има древногръцки произход и значи безсмъртен. Всъщност името допринася за формирането на добро здраве, здрав дух и яло и богатство на вътрешния свят. 

Александър - защитник на хората

Това име е носено от хора със силен характер, които успяват да продължат напред въпреки бедите, които неминуемо ги спохождат. 

Мъжете с името Александър са целенасочени, упорити и също така са големи късметлии. С такъв мъж всяка жена ще се чувства обичана и защитена. 

Валентин - здраве

Значението на това име говори само за себе си. Какво друго е нужно на човек, за да живее дълго и щастливо - здраве, разбира се. Тези хора умеят да се наслаждават на живота и знаят как да си почиват.

Дори в даден етап от живота си да са завладени от бизнес идеи и градене на кариера, то неминуемо ще намерят време и за себе си.

Виктор - победа

Собствениците на това име преминават решително през перипетите поднесени от живота. Те винаги имат много планове и проекти. Често имат щастлив семеен живот. 

Хладнокръвни са, умеят да говорят спокойно и така действат на събеседниците си. 

Хората с това име обикновено обичат спорта и поддържат добра форма, а това допринася за дълголетието им.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?