Следвайте ни

Балерина направи шеметна фотосесия в Дома на културата

viber icon

Известната балерина Моника Илиева – Иванова, направи шеметна фотосесия с фотографите Евгени Дайчев и Неди Ян в Дома на културата „Борис Христов”.

На десетки фотоси балерината позира на различни знакови места в сградата. „Прекосих цяла България, за да направя тези кадри по идея на Евгени Дайчев”, каза за „Марица” Моника Илиева – Иванова.

Балерината е завършила АМТИИ и е досега работила в Русенската и Софийската опера. 

Фотосесията е взела за мото цитата от Ханс Кристиян Андерсен, който гласи: „Животите на всички хора са приказки, написани от Божиите ръце." Х. К. Андерсен”.

Евгени Дайчев е пловдивски фотограф, който харесва магията на черно-бялата фотография. Преди пловдивската фотосесия той прави друга с Моника.

Неди Ян е учила Графичен дизайн в пловдивската АМТИИ. 

Сесията на балерината Моника Илиева – Иванова, е от типа Time For Print или tfp. При нея има определен тип договорка между модел и фотограф.

Човекът зад камерата се съгласява да предостави на модела определен брой снимки от фотосесията, заедно с ограничени права върху тях, а в замяна получава времето на модела.

С други думи – при този тип договорка моделът получава безплатна фотосесия, а пък фотографът получава модел, без да заплаща за неговото време.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?