71

Бъкингам на нокти! Меган Маркъл с нагъл ход: И принцеса Даяна не посмявала да го стори СНИМКА

Защо Макръл си позволява да носи толкова ценни неща от покойната принцеса Даяна и как изобщо са попаднали в ръцете й, питат се англичаните

 

Въпреки че Меган Маркъл се отрече от семейството на съпруга си принц Хари, тя не пропуска възможността да се накичи с някое от уникалните кралски бижута, които получи след брака си.

Бившата актриса редовно демонстрира накитите, които някога са принадлежали на принцеса Даяна. Между другото, с някои накити покойната принцеса на Уелс никога не се е появявала пред публика. 

Защо Макръл си позволява да носи толкова ценни неща и как изобщо са попаднали в ръцете й
По данни на Page Six, американката притежава огромна колекция от бижутата на Даяна, които е получила като подарък от принц Хари. Част от тях херцогинята на Съсекс показа по време на посещението си в Нигерия.

Сред тях бе и мистериозен диамантен кръст, с който Даяна никога не се е появявала пред публика.  

Източник, близък до кралското семейство и приятел на първата съпруга на Чарлз III, увери, че покойната принцеса се е опитвала да стои далеч от всякакви, дори почти религиозни символи, за да не нарани нечии чувства.

От тази гледна точка експертите са особено любопитни как Меган се е осмелила да сложи толкова противоречива висулка.

Вероятно е решила да го направи, тъй като Даяна остава своеобразен образец за нея и съпруга й Хари. Точно като нея двойката избяга от кралския живот, обявявайки бойкот на всички в двореца.

По този начин Маркъл демонстрира тясната връзка с вече покойната си свекърва.

Между другото, някои намират този ход за изключително смешен, тъй като сега бившата актриса няма никакъв достъп до кралските бижута и подобни действия им се струват нелепи.

Освен това има голяма вероятност бижутата на Меган да не са нищо повече от копие на това, което някога е носила Даяна. Нещо, което лесно може да се определи чрез сравнение на снимки от публичните им прояви, пише jenata.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?