3906

Бакалова хвърли в екстаз свекървата: Вижте какво обеща на Мария Гроздева

Мария Бакалова хвърли в екстаз свекървата си. Вижте какво обеща на Мария Гроздева...

 

"Никога няма да скъсам с Валери!" - така реагира родната звезда в Холивуд – Мария Бакалова, на слуховете, че се е разделила с любимия си Валери Григоров, които се чуват в последните дни.

 

 

Двамата не само че нямат никакво намерение да слагат край на отношенията си, а и връзката им се задълбочава с всеки ден. Заради него актрисата заживя отново в България, вместо в САЩ, както в последните години след пробива си в американското кино. При всяко пътуване зад граница Валери я придружава. 

 

 

Очевидно между двамата няма никакви проблеми, а фактът, че скоро не са пускали общи снимки заедно, сам по себе си не означава нищо. Известно е също така, че Мария Гроздева досега не е давала признаци, че не харесва популярната си снаха, пише standartnews.com. Напротив, тя е показвала фотоси от общи излизания с нея, познава се с родителите й и поддържа добри отношения и със снахата, и със сватовете си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Боли ме шнура

Боли ме шнура

31.10.2023 | 11:51

И тук се очертава сапунка

Отговори
1 4
не вярвам

не вярвам

30.10.2023 | 12:14

Всички така казват а, като свърши парата, дай си ми вилиците, вземи си лъжиците... дай си ми цветята, вземи си сакциите... и всичко приключва.

Отговори
5 6

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?