3906

Бъдете нащрек! 5 знака от китайския хороскоп, които борят изпитания през юли

Изпитания, неприятности и сложни проблеми ще се изправят на пътя на пет знака от китайския хороскоп. Вижте дали сте сред тях!

 

Плъх: Китайски хороскоп за юли 2024 г.

Години на раждане: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

През втория месец на лятото Плъховете трябва да се подготвят за поредица от неприятни изпитания. Основните неуспехи ще засегнат професионалната сфера: вече няма да сте толкова уверени в себе си и в идеите си, както преди. Съмнението в собствените ви способности може да ви накара да започнете да вършите работата си по-зле и да направите болезнени грешки, които не сте си позволявали преди.

Поради това може да се влошат отношенията с шефа, който е свикнал с безупречната ви работа, както и с колегите, дългогодишните конфликти с които отново да ескалират. Трудности очакват Плъховете и когато става въпрос за лични отношения. Този месец трябва да разрешите всички дребни спорове с партньора си наведнъж, в противен случай те рискуват да прераснат в големи кавги в бъдеще.

За да изгладите нещата и да "преживеете" месеца без очевидни загуби, китайският хороскоп ви съветва да бъдете по-малко избухливи и по-уверени в собствените си способности. Освен това не обръщайте внимание на неуспехите си в работата или общуването с близки - всеки може да направи грешки.

Дракон: китайски хороскоп за юли 2024 г

Години на раждане: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Въпреки че покровител на 2024 г. е Драконът, неприятности може да очакват този знак от лятото до края на годината. И особено често съдбата ще разочарова Дракона през юли. Вниманието трябва да се съсредоточи върху професионалната сфера във всичките й проявления. Като начало забравете за различни схеми за укриване на богатството и фалшифициране на документи, тъй като тези измами могат да доведат не до печалба, а до наказание. Но дори и да не извършите никакви очевидни нарушения този месец, кариерата ви пак ще бъде подложена на изпитание.

Вероятно шефът ви ще проверява по-стриктно работата ви. Или собственият ви бизнес ще бъде подложен на постоянен контрол. Такива проблеми могат да бъдат причинени от различни заболявания: главоболие, обостряне на хронични заболявания или психологически проблеми. Освен това са възможни сериозни финансови загуби. За да направите юли по-малко разрушителен, спазвайте няколко правила: запазете спокойствие в безизходни ситуации, не поемайте рискове и измама и не подписвайте ценни книжа, тъй като може да ви наложат.

 

Заек: китайски хороскоп за юли 2024 г

Години на раждане: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Обикновено Зайците изчисляват действията си няколко стъпки напред, но този месец знакът внезапно ще стане небрежен и несериозен. Според китайския хороскоп това няма да е никак от полза - особено що се отнася до бизнеса и кариерата. През юли Зайците ще искат да злепоставят свой колега, да затънат в клюки на работа или нечестно да удавят конкурент. Това не трябва да се прави: подобни необмислени действия ще доведат до загуба и също така ще съсипят репутацията ви.

Трябва да бъдете внимателни и когато става въпрос за нови запознанства, тъй като не всички хора, които срещнете през юли, ще бъдат добродушни. Не се сприятелявайте с тях и не разкривайте тайните си, докато не опознаете тези хора по-добре - в противен случай може да ви измамят. Финансовата сфера също изисква внимание - през юли Зайците ще имат стабилно високи доходи, но може да се появи желание да харчите повече, отколкото сте спечелили.

Маймуна: Китайски хороскоп за юли 2024 г

Години на раждане: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Този месец Маймуните ще претърпят провали буквално във всяка област от живота си. Като за начало има опасност кариерата на знака да тръгне надолу. Дори маймуните да са си вършили работата усърдно, през юли това няма да има значение, защото шефът може да упрекне знака за всяко малко нещо, а по-малко трудолюбив колега може да получи позицията, за която знакът е мечтал. Подобна ситуация очаква в личните отношения - особено тези маймуни, които са на етап развод или раздяла.

Трябва да се подготвите за емоционален стрес по отношение на връзките си. Трябва да внимавате и с инвестициите, на които не е нужно да разчитате особено - те няма да ви донесат печалба този месец. По-добре е да не инвестирате никъде и да изчакате по-печеливш месец.

Въпреки негативните аспекти, има добри новини за Маймуните - след поредица от неуспехи ще дойде по-благоприятен месец. Бъдете търпеливи и прекарайте този месец с любимите хора, за да не ви сломят нещастията.

Прасе: китайски хороскоп за юли 2024 г

Години на раждане: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Представителите на зодия Свиня печелят пред другите зодии в селекцията, тъй като този месец няма да е съвсем неуспешен за тях. Знакът очаква положителни промени в сферата на кариерата: възможно повишение и укрепване на отношенията с колегите. Обикновено пестеливите Прасета няма да бъдат разочаровани от финансовия сектор, тъй като през юли те ще могат да увеличат доходите си или да натрупат голяма сума пари, пише dir.bg.

Но по отношение на романтиката Прасетата ще се сблъскат с провал. Знакът трябва да внимава с потенциалните партньори на първата среща, тъй като те могат да обидят Прасетата и да ги оставят с разбито сърце. Възможни са и измами от партньори, с които Прасетата имат дългогодишна връзка - те могат да измамят знака за пари или да наранят чувствата им. Така че китайският хороскоп препоръчва на Свинете да държат на една ръка разстояние както непознатите хора, така и тези, които изглежда са спечелили доверието им.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?