Следвайте ни

Бабина забежка направила Роналдо звезда във футбола

Физическата прилика между Драгослав Шекуларац и най-добрия футболист на Реал (Мадрид) доведе до там, че в Сърбия се появи шегата, че техният ас е бил във връзка с бабата на Кристиано Роналдо.

Кристиано Роналдо - внук на Драгослав Шекуларац. Звучи невероятно, а преди всичко и смешно. Тази история е абсолютен хит в интернет след сравнение на снимка на легендата на Цървена звезда (родом от Щип) от дните му като играч и аса на Реал (Мадрид) от настоящето. И наистина - приличат си.

Това шеговито твърдение се върти в социалните мрежи, а един потребител на Туитър предизвика вълна от смях с констатацията, че Шекуларац е бил в любовна връзка с бабата на Роналдо, така че Кристиано е негов внук.

Иначе, майката на Роналдо Мария Долорес дос Сантош Авейро и баща му Жозе Денис Авейро са родени през 1954 година, когато славният сръбски футболист е бил на 17 години. На тази възраст по онова време трудно е можел да бъде във връзка, макар и мимолетна с една от двете баби на Кристиано, но имайки предвид какъв магнит е бил Шекуларац за жените, нищо не е изключено. Освен всичко, Шеки е идейният баща на дефиницията, че "звезда се става на терена, а супер звезда извън него."/naterena

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?