Следвайте ни

Баба Ванга: На завет сме от злото, което иде

Добри дни очакват България, които ще дойдат със Спасителя на нацията. Това предсказва великата пророчица баба Ванга за страната ни.

"Това ще е прероденият дух на Давид. Той вече се е родил. Неговият път ще проправи от 2018 г. жена. Тя ще застане начело на държавата, но може и да не управлява, тя ще стои до Спасителя. Двамата ще измият срама на предишните управляващи и ще направят живота ни по-стабилен", пророкувала е Вангелия Гущерова.

"Ето, измислят се нови закони. Тъче се нов вид "облекло", с което да се "облекат" хората. Но ще мине още много време, докато направим "здрава тъкан". Нужно ни е не изкуствено, а такова "облекло", което да ни дава топлина и сигурност. Ще минат години, ще изтече много вода. Тогава ще дойде висок човек - пришълец, и той ще е и добър "крояч" и добър "шивач", казва Гущерова. Според нея през 2018 г. световните катаклизми ще започнат, но ние в България няма да бъдем засегнати от тях. "Таман страната ни ще се пооправи и светът ще тръгне на зле. Но ние тогаз вече ще сме на завет за онова, което иде. То ще трае наполовина на времето на Втората световна война."

Китай става първа сила в света, ще измести и американците, и руснаците, пророкува още за 2018 година великата пророчица от Петрич.

Преди смъртта си през 1996 година българската баба Ванга прави предсказания за докъм 5079 - годината, в която според нея трябва да очакваме края на света. Някои от предсказанията й вече са се оказали верни. Например това, че 44-ият американски президент ще е афроамериканец - прогноза, която Ванга е направила много години преди Барак Обама да спечели през 2009 президентските избори в САЩ. Още през 1989 Ванга предупреждава за терористичните нападения от 11 септември 2001. Твърди се, че освен това тя е предсказала Брекзита и възхода на т.нар. "Ислямска държава", посочва "Хъфингтън поуст". Германското списание "Фокус" също се спира на темата за баба Ванга и публикува кратък текст и видео за нея. От него научаваме, че в 85 от случаите Ванга действително се е оказвала права. Какво ни чака през 2018? За света най-важна ще се окаже новината, че Китай ще измести САЩ от водещата позиция в света. Британското списание "Икономист" например нарече китайския президент Си Дзинпин "най-силният човек в света" - определение, което досега е било използвано само за американските президенти.

Не само тази част от предсказанието хвърля в шок политици и икономисти. Според пророчицата от 2018 г. Русия ще се раздроби на още отделни държави. "Тогава предстои остро стълкновение с Китай. Мъчно ми е за руското племе, но Сибир ще бъде отнет от Русия. Виждам, че там ще се ширнат и засноват работливи като мравки жълти човечета. Виждам кръв ще се лее там. И това е, защото русите някога си позволиха чудовищен експеримент с лазерно оръжие срещу Китай. Но Русия не ще рухне. Напротив, след време отново ще възвърне могъществото си, отредена им е водеща духовна мисия в предстоящите съдбини на човешкия род", нарежда пророчицата, преди да почине. Според нея след 2020 г. ще настъпят "последни времена", защото "прекалено много хора обитават тая Земя. Не останаха души отвъд. Все повече се въплъщават, за да се чистят "плевелите" в тях. Разбирате ли? Но и на това иде краят. Затуй са "последни", продължава Ванга.

Второто пророчество, на което отделя голямо значение пророчицата, е, че на Венера ще бъде открита нова форма на енергия. Понастоящем обаче изобщо няма планове за експедиции на Венера, да не говорим за планове да се търсят някакви енергийни източници. Чуждестранните издания обаче посочват, че през 2018 Parker Solar Probe - космическата сонда на американската агенция за космически изследвания НАСА, ще прави изследвания на Слънцето и за тази цел ще премине покрай Венера.

Според социолози от 99 анализа на предсказанията на Ванга 43 са били адекватни, 43 - алтернативни (нееднозначни), и 12 - неадекватни. Това означава, че телепатичното ясновидство на българската пророчица е с вероятност 68,3%. Разбира се, този резултат е невероятно висок и излиза извън границите на теорията на вероятностите.

Людмила Живкова - дъщерята на Тодор Живков, е съхранявала архива с откровения, които са били записани на лента. Но той тайнствено изчезва след смъртта на Ванга. Според Красимира - племенницата на пророчицата, битува мнението, че спецслужбите са го иззели и изпратили в Русия. Има и версия, че архивът е скрит.

Предсказанията на Ванга са многобройни, но истината е, че й приписват и такива, които тя никога не е правила. Приписвани са й мисли, с които са изпълнени различни учения на масоните, философията на Тибет и др. А в същото време знаменитата българка е била истински православна християнка, отричала е и никога не е признавала никакви вероизповедания.

Източник: БГднес

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?