3906

Азис за Меди: Той се опита да ме убие! ВИДЕО

"Хора, Меди току-що се опита да ме убие", жалва се Краля на фолка в социалните мрежи

 

За приятелството между фолк звездите Азис и Меди се говори от години, още преди вторият да изгрее на музикалната сцена. Дори се носеха слухове, че са гаджета. Неотдавна пуснаха и дует, но сега Азис хвърли страшна бомба с брутално разкритие за опит за убийство. 

"Хора, Меди току-що се опита да ме убие", жалва се Краля на фолка в социалните мрежи.

На краткото видео в социалните мрежи виждаме двамата изпълнители да се водят в луксозна кола, а Азис изрича тези обвинения към колегата си. Меди от своя страна отвръща с: "Няма такова нещо". 

Но Азис продължава да нарежда приятеля си и казва: "Познайте защо?! За да няма по-голям от него". Двамата се смеят на шегата си, с която Азис категорично заявява, че той е номер едно и след него е Меди. 

В социалните мрежи ври и кипи от коментари. Едни се забавляват на любимците си и чувството им за хумор, докато други се ядосват, че подценяват другите им актуални колеги в момента. "Джордан и Галин са най-вървежни в момента, къде се слагат тези"; 'Нещо не могат да преглътнат факта, че рязко паднаха от класациите и вече има по-добри от тях"; "Браво, момчета. И двамата сте добри. Очакваме още един дует"; "Няма как да има по-добър от Азис. никога", са само малка част от коментарите в мрежата, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?