Следвайте ни

Азис за "Капките": Спрете с това "Убий ги!"

viber icon

Тазгодишният сезон на „Като две капки вода“ се очертава като най-положителният и приятелски. Тази година шоуто за преобразяване събра едни от най-атрактивните си участници от предходните сезони. Азис не спира да брани колегите си и е категоричен, че е там за да се забавлява, а не за да се конкурира.

"Пожелавам си само едно. Хората да престанат да ни настройват един срещу друг в най-прекрасното телевизионно шоу. Искам да спрете да ми пишете- “Убий ги”, “Ти заслужаваш първото място”, ”Покажи им кой е най-големия”, “Тоя не заслужава да е там”, или “Разбий конкуренцията” Хора, ние не сме на война! Какво ви става?! Това е шоу за забавление и смях! Ние сме едно цяло в този формат. Не можете да ни разлайвате като кучета един срещу друг! Няма да ви се получи! Всички участници сме колеги и приятели. Нямате право да всявате омраза! Ние няма да се подадем!", написа в социалната мрежа костинбродският славей. 


Припомняме, че шоуто стартира в понеделник, а първо място в първата вечер на преобразяванията зае миналогодишният победител – Фики, който изправи на крака публиката с образа на Дони и песента „Уморени крила“.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дедо

Дедо

28.02.2021 | 05:21

Това е кич. Гледал на други тв това шоу . Правени в Русия , Англия , Франция. Нищо общо . Наши е кичозно и лигаво със едни и същи лица.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?