1939

Азис взриви мрежата с тази СНИМКА на майка си и хвърли бомба за 100 хиляди

Азис взриви социалните мрежи, като публикува в личния си профил снимка с красивата си майка Гергина и направи шокиращо признание.

Оказа се, че младеещата му родителка е получила оферта от шест цифрена сума, за да се съблече за мъжко списание, а Васко разкри тази новина с думите:
 
"Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шест цифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България. Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб, за да ме отгледа и направи това, което съм в момента. Интересното е, че е на 65 години , аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: "Васко майко, ял ли си", разкри, не без чувство за хумор, Азис.


От поста не се разбира от кое мъжко списание са поканили майка му, нито пък за коя държава става на въпрос, но очевидно родителката няма афинитета на сина си към разголване и затова е отказала офертата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

24.11.2022 | 07:27

А стига с тези гнусни съшества чалгопитеците и техните роднини. Чалгията е за простаци и необразовани идиоти.

Отговори
1 0
Анонимен

Анонимен

23.11.2022 | 21:46

Е, то е ясно, че тук е играл скалпел. Иначе как ще изглежда така на 65г.?

Отговори
1 0
Дани

Дани

23.11.2022 | 20:32

Само вижте предишна снимка на майка му и ще разберете, че беше хубава жена, а сега се е "разкрасявала" и е заприличала на всички останали...

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?