46

Азис показа най-красивата жена и проплака за жестока липса СНИМКА

Певецът призна коя е единствената жена за него

Устните на Азис не са усещали друг човек толкова дълго, че той вече не помни какво е чувството да се целуваш. Кралят на попфолка прави това признание в отговор на въпрос на фен, след като предизвика последователите си в инстаграм да го питат каквото им е на душа и сърце.

"Целувката може ли да те накара да заобичаш душата, а не тялото?", интересува се фен. "Толкова отдавна не съм се целувал, че нищо не помня", гласи лаконичният отговор на Азис, който потвърждава, че отдавна не е имал половинка, с която да разменя подобни страсти.

Вероятно и заради това на въпроса дали обича самотата, певецът посочва, че постоянно е сам и това никога не му е пречило. За сметка на това му пречат глупавите и простодушни хора, семплостта и простотата, които ужасно много го дразнят. Не понася и мъже с тесни дънки и скубани вежди. Ако някой иска да привлече вниманието му, трябва да покаже ум, става ясно още от отговорите на Азис. А най-красивата жена на света е неговата 65-годишна майка, като тя е единствената важна жена в живота му.

Най-красивата жена според певеца е 65-годишната му майка

Азис не се притеснява да признае, че редовно забравя текстовете на песните си, когато е на участия. Певецът обаче отдавна си е изработил успешен начин за справяне с подобни ситуации. "Подавам микрофона на публиката и тя знае текстовете по-добре от мен самия", разкрива фолкаджията. Причината за забравянето може да е и голямото натоварване на Азис. В края на юли той показа клипче от болницата, където е на системи заради преумора. Въпреки неприятната случка попфолк кралят посочва, че лекарите трябва да го вдигнат на крака за броени часове, за да може вечерта да изпълни ангажимента си за участие в дискотека в Студентски град.

Няколко дни след неприятната случка певецът публикува снимки как разпуска край басейна, посочвайки, че вече е човек на възраст, цели 44 години, и има нужда от повече почивка. В същото време певецът непрекъснато пътува, подготвя и прави шоупрограми и не му остава достатъчно време за релакс. За щастие Азис вече се чувства добре и продължава да радва феновете си с медения си глас. Въпреки това, ако му се отдаде възможност за цял месец да си почива, певецът би избрал да отиде във Флорида, и то сам, за да е истински пълноценна почивката. И докато слънчевият американски щат му е фаворит, Азис споделя, че най-ужасният за него град е Лондон.

Кралят на попфолка не пропуска да похвали за пореден път жанра, посочвайки, че никога не би го заменил с някой друг. Доказателство за това са "милиардите гледания" на парчетата му, посочва изпълнителят. Най-новото от тях е стара песен на нов глас. Азис пуска записаното преди 11 г. парче "Мразиш" с нов аранжимент. То е посветено на жълтите журналисти, които често пишат небивалици за него.

Певецът хвърля бомба, като казва, че не харесва творчеството на Фреди Меркюри, а за Бионсе се изцепва, че тя е залязваща звезда, която прави отчаяни опити с последния си албум да се върне в играта. Тийнидолът Джъстин Бийбър въобще не го интересува и остава напълно незабележим за родната звезда, пише "Хотарена".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Кико

Кико

11.08.2022 | 14:52

Как да не е платена тази Марица,този мингян миризлив всеки ден присъства тук.

Отговори
3 1
Ти Рекс

Ти Рекс

11.08.2022 | 12:51

Поредния чалгар се прави на интересен вече всеки ден се пише за тоя . Не стига ,че не разбира от музика но и критикува световни величия .

Отговори
3 0
Буца

Буца

11.08.2022 | 12:49

Вчера пак имаше за тоя чалгар статия . Там критикуваше Фреди Меркюри и други Музиканти. Днес пак за този чалгар , а се спрете малко . Стига стези разпространители на тъпотия и пошлост . Музикални инвалиди ще говорят за музика .Този не разбира от нищо . Когато стигне славата на тези който критикува тогава да говори.

Отговори
4 0
Хеви Метъл

Хеви Метъл

11.08.2022 | 12:37

А стига с този ,музикален инвалид . Няма ли нещо по интересно от тези чалгари задръстени.

Отговори
4 1
Анти чалгар

Анти чалгар

11.08.2022 | 12:36

Тоя музикален инвалид не разбира от музика . И от любов също чалгар задръстен. Необразован чалгар и такъв ще си остане.

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

11.08.2022 | 10:54

КАКЪВ крал какви пет четири нищо особено лансирали гокато КОСТИНБРОДСИЯ СЛАВЕЙ и като КРАЛЯ на ПОП ФОЛКА пълни глупости

Отговори
6 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

11.08.2022 | 10:52

АЗИС щеше да го и з н а си ли п ри ж и в е Д И М А Т А Р У С Н А К А но то го спа си РУМЕН ГАЙТАНСКИ вълкът

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

11.08.2022 | 10:50

та той е ВАСКО П Е Д Е Р А С А И Е Г Е Й

Отговори
5 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?