2374

Азис пак шашна с признания за живота си

И утре да спре да пее, Азис няма да има причина да съжалява за нищо, защото е преизпълнил плана си за цял живот. Това заяви самият той в гостуване по bTV този уикенд, а уверението, с което го каза, нямаше как да не събуди любопитство на мнозина в мрежата.

Поп фолк звездата действително се радва на зашеметяващ успех не само у нас, но и зад граница. Всяка негова нова песен се радва на милиони гледания в мрежата.

"Вече имам близо 1 млрд. гледания на цялата ми продукция. Имам три парчета с над 100 млн. гледания. Аз съм преизпълнил плана си, ако щеш за целия си живот", бяха точните думи на Азис в "Тази събота". А междувременно дуетното му парче с Галена, озаглавено "Г+А= ВНЛ", генерира над 15 милиона гледания само за месец.

Покрай новата си колаборация с Папи Ханс пък, мнозина припознаха дъщерята на Азис като участник във видеоклипа "Самара". Той обаче опроверга твърденията, че Рая се изявява в лентата.

"Сара, която е приятелката на Папи Ханс, във видеото участва и играе моята дъщеря. Масово в България се говори, че тя наистина е моята дъщеря. Не хора, Сара не е моята дъщеря! Сара е моя дъщеря във видеото. Моята дъщеря е на 14 години, Сара е на 20, но нямам против да имам толкова красива дъщеря", добави с усмивка Азис.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ти Рекс

Ти Рекс

18.01.2022 | 09:17

Поп фолка е най отвратителната и гнусна музика .

Отговори
2 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?