Следвайте ни

Азис: „Капките” те кара да смажеш себе си

viber icon

Азис, макар и да е считан за творец с голямо его, в „Като две капки вода” го преглъща и оценява потенциала и превъзходството на другите участници, за сметка на себе си. Кралят на попфолка победи в последния епизод с имитацията на Оги Цолов – вокалистът на група „Фактор”, и представи песента „Приятели” и това доведе до горещите му и неочаквани признания.

Азис спечели най-много точки след гласуването на жури, публика и ментори, след което коментира успеха си, но призна и този на колегите си.„Не си вярвах и все още не си вярвам, защото аз наистина смятам, че моите колеги са по-добри от мен. Не знам какво стана тази вечер, но когато видях Оги Цолов – оригинала на моя образ, така се стегнах, така се уплаших – бях като дете, което няма търпение да си изпее фразите, за да си седне. Аз не съм добър имитатор. Аз съм вероятно добър в моя си коловоз, в моите си релси – вярвах, че е така до тази вечер. Оказа се, че ако ми се падне песен, която харесвам, ще го направя, защото това е един уникален формат, който те предизвиква да смажеш себе си, да смачкаш всичко, което си притежавал досега и да покажеш нещо ново, да направиш образи на хора, които може дори да не харесваш”, сподели Азис и допълни, че в този сезон се оказва, че последните могат да станат първи.

Кралят на попфолка коментира и реакцията на Фънки, който е в журито, след като Рафи представи неговия образ с песента „Сен Тропе”. Азис сподели, че му е станало болно за Рафи и се обидил за образа, който е градил толкова години и има милиони гледания. „И ти в един момент да станеш и да си тръгнеш... Толкова непрофесионално, толкова обидно. Хилда, която толкова много я харесвам, не е гледала „Сен Тропе”. Най-известната песен в България, която има 105 милиона гледания, тя не е попадала на нея, тоест, тя не е подготвена. Светът не е само джаз, не е само рок. Ехо! Има ни и нас”, „жегна” я Азис, пише hotarena.net .

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Dinko

Dinko

11.04.2021 | 13:18

Azis beshe samo Vasko pederasaaaa.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?