46

Азарей за 2023-та: Войнствен Марс чисти лошата енергия, големи промени във властта у нас

Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на определен зодиакален знак и планета.

2023-та година  ще бъде под егидата на зодиакалниия знак Везни и планетата Марс. 

Везните са мъжки знак и той се ръководи от променливи емоционални настроения. Вместо равновесие има дисхармония. Знакът отговаря за партньорствата, правосъдието, международните отношения, конфликти и напрежения, за изкуствата и връзките с чужбина.

Като капак на всичко 2023 година ще се води от войнствения Марс. Той е един от главните богове от тракийския пантеон и ни е познат под името Арес. В по-късни времена римляните ще го нарекат Марс. Той е в стихията си в битките за власт и му е присъща агресията. Негови атрибути са лешояд и куче. Лешоядът е символ на връзката небе-земя и е чистачът на природата. Той почиства земята от лоша и гнила енергия. Кучето се представя като водач на душите. Марс се грижи за съперничеството, действието, активността и тежката индустрия. 

По източния зодиак 2023 година е под влиянието на Водния Заек. Тя ще започне с новолунието в зодиакалния знак Водолей на 21-ви януари. Водният заек е приятен за компания, интуитивен и внимателен към околните.

Българите са готови да действат в името на качествена промяна. Обществото ще обсъжда и изисква от управляващите различни социални придобивки и подобрения. Обменът на информация ще бъде интензивен. Тези усилия ще доведат до усъвършенствания. Жените и децата ще се радват на грижите на обществото. Ще бъдат прокарани благоприятни реформи. Нацията ще се развива и процъфтява. Търговията и сделките ще са успешни. Ще има възможност за добра реколта. Здравето на хората ще бъде променливо в различните периоди на годината.

Дава се шанс да се подобрят възможностите на хората за придобиване на блага, така че с добре преценено усилие да бъдат подобрени и повишени държавните финанси. Това обаче едновременно е свързано с големи разходи и благоприятното влияние ще изпитат само онези, чиито дела стоят под знака на Марс – военната промишленост, хирургията, машиностроенето. Разходите за военни цели ще нарушат баланса на бюджета. Купуването на нови машини във въздушните сили, както и подкрепата на определени нации с оръжие, ще ограничат способността ни да се използват финансите за по-разумни цели.

Решенията на парламента за военни разходи ще има отрицателно въздействие върху финансовата стабилност на страната. Тези действия ще предизвикат недоволства и протести. Заемите, които ще бъдат изтеглени, крият в себе си големи загуби.

Работещите ще се притесняват за насъщния си, ала ще имат и поводи да бъдат доволни. Привилегиите на властимащите ще бъдат намалени, което ще е добре за обикновените хора. 

Медиите и общественото мнение ще разкрият с остра критика далавери за военни и военноморски разходи. Те ще провокират протести и недоволства.

Партньорските отношения ще носят удовлетворение.

Парламентът ще приеме мерки, които защитават трудещите се. 

Необходимо е да се повишат моралните устои на младите жени, за да се предпазят от някои опасни пристрастявания.

Предстоят нелеки времена за най-висшестоящите ръководители на страната. Политически личности, които стоят близо до правителството и държавния глава, вероятно ще преживеят трудни времена. Това влияние сочи смяна на правителството.

Парламентът ще създаде справедливи закони за благото на хората, които ще се опитат да заздравят демокрацията и ще подобрят народното благосъстояние в борбата с икономическата криза. Това е мирно време за разбирателство във всички дейности, които имат връзка с търговията, финансите. Търговските интереси на страната ще бъдат защитени, стокообменът ще се увеличи.

Но се очаква разединение в парламента, свързано с финансови интереси. Ще има провокации сред гласоподавателите при следващите парламентарни избори.

Бъдещи коалиции сред депутатите ще генерират скандали и нежелателни гафове. Социалната политика ще бъде в основата на законодателната инициатива в парламента.

Могат да се очакват протести, свързани с влошаване на икономическата обстановка, инфлацията в страната, решенията на Международния валутен фонд. Чуждестранните инвестиции ще намалеят. 

Посланията и действията на политиците ще предизвикат протестни действия на студентите. Младата и буйна кръв може да се прояви по-експанзивно, емоционално и остро. Изява на народното недоволство, в което се крие нещо хубаво.

По-важните астрологични събития са следните:

- Повелителят на времето Сатурн ще се гмурне в зодиакалния знак Риби на 7-ми март 2023 година в 15:35 ч и ще пребивава там приблизително две години и половина. Възможно е да развиете интерес към медитации, изучаване на мистичната страна на човека или феномените в парапсихологията. 

Влиянието е неблагоприятно за работа, обществено положение, авторитет и популярност. Въздържание, толерантност и твърдост ще помогнат да се преодолеят горепосочените трудности. Засилете волята си и внимавайте да не правите грешки в заключенията си.

Периодът е характерен с трансформация на личните цели и перспективи. Може да възникне дружба с могъщи, влиятелни хора или окултни групи.

Присъщо за периода е желанието да се реформира, преобразува или в краен случай да се напусне или разруши съществуващия социален ред.

Тъй като Плутон е на върха на хороскопа на България, то се очакват дълбоки трансформации във върховната власт на България – президент и Министерски съвет.

Юпитер ще навлезе в зодиакалния знак Телец на 16-ти май 2023 г. в 20:21 ч и ще остане там до 25 май 2024 г.

Преминаването на Юпитер през зодиакалния знак Телец се характеризира с конструктивни чувства за истинските ценности в живота и оптимистичен поглед към бизнес делата. 

Ще се радвате на подобрено финансово положение. По това време е уместно да поискате повишение или заем. Ще изпитвате желание да проявявате по-голяма щедрост по отношение на пари и материални средства. Ще намирате смисъл в даряване за образователни цели.

На 20-ти април ще има пълно слънчево затъмнение в знака Овен. То ще провокира подтиснатост и апатия. Една популярна дама ще слезе от обществената сцена. Желателно е да се вземат мерки за опазване на здравето на едрия рогат добитък.

На 5-ти май ще има частично лунно затъмение в зодиакалния знак Скорпион. Възможно е да намалее добивът на плодните дръвчета. 

На 14-ти октомври ще се състои частично слънчево затъмнение в знака Везни. Очаквайте намаляване на доходите. Ще има риск от фалит или трансформиране на финансова институция – банка или застрахователно дружество.

На 28-ми октомври ще наблюдаваме частично лунно затъмнение на фона на знака Телец.

Ако се допуснат вълни от бежанци, това ще предизвика епидемия или щети, причиняващи големи загуби.

Бъдете ведри и вдъхновени. Вярвайте в силата на новото време. То ще отнесе стария строй и ще ви поднесе условия за създаване на един по-хубав свят.

Пожелайте си!

Сбъдвайте мечтите си!

Търсете красивото в живота. То е навсякъде. Дори да видите нещо тъжно, което сте приели за минус, сложете му една вертикална чертица и чудото ще се сбъдне! Станало е плюс!

Обичайте България!

Пазете я. Грижете се за нея. Всеки един от нас е една малка България. Ние сме свещите от един божествен пъзел, който ще свети занапред. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Шъ Въ Спрем Нема чалъм Това е война Нали

Шъ Въ Спрем Нема чалъм Това е война Нали

26.12.2022 | 21:08

Що не Възкръсне Нашия Цар Борис книжовник и Християнин резнал тиквата и на своя син Владимир Расате само за това че синчето му е решило да се кланя на мумий нящо езическо като Азарей Та да ви резне и вашите чийфутско тикви езически безродни който най нагло ползвайки съвремените технологии за комуникация и медий ни пробутвате чиййфутщината си нагла чрез чиййфутския ви Азарей

Отговори
8 1
Анатема И утре пак го изтапанете вашия чййифутски Азарей

Анатема И утре пак го изтапанете вашия чййифутски Азарей

26.12.2022 | 18:10

Трижди АНАТЕМА на вашия чийййфутски Азарей Анатема Анатема Анатема Анатема

Отговори
5 4

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?