1553

Азарей: Водният заек носи благополучие и хармония

На 21 януари с новолунието в зодиакалния знак Водолей започва новата китайска година, която ще бъде под влиянието на Водния заек. Какво трябва да знаем за него?  

Водният заек е приятен за компания, интуитивен и внимателен към околните. Той обаче може да бъде много докачлив и да приеме нещата присърце. Във всичко, което прави, е точен и съвестен. Има изключително добра памет. Обикновено е мълчалив, дори понякога е затворен. Умее да се изразява ясно и логично, с което печели уважението на семейство, приятели и колеги.

Хората, родени под този знак, са сдържани и умерени. Проявяват деликатно поведение, съчетано с дипломация, така че да избегнат стълкновения, спорове и конфликти. Чувствителни са към хармонията и се стремят към запазване на мира. Обичат да се грижат за околните и да бъдат същевременно обгрижвани.

Надарени са с взискателност към строгия морал и целомъдрие. Те са благоразумни и замислени. Обичат комфорта, спокойствието и безопасността. През целия си живот те работят за укрепване на различни структури.

Като правило, водните зайци са надарени с дълъг и крехък торс, слаби крайници, гъсти, но тънки коси, кръгли очи, кръгло лице и нежна кожа.

Водният заек не обича плаванията, но обича тихите води. Особено когато не е придърпан от опасните дълбини. Не го примамват опасните ситуации.

Засилена е тенденцията към бездействие, която е следствие от страха му от поемане на отговорности. Когато е на топло, той може да създаде за себе си приятно убежище, да се потопи в уюта, когато средата-вода е чиста и живителна. Той не харесва хладката и студена вода, така че ледената вана може да бъде използвана като събуждане и лек против забравата.

Водният заек умее да слуша. Те са спокойни, разсъдителни и не прекаляват с излишества. Често им се налага да се борят с някои смущения, което им помага да удържат своите страсти и излияния. Но са твърде възприемчиви и приемат нещата много лично. Боят се от всякакви неприятни истории. Добри занаятчии са и водят своята търговия много внимателно.

Всичко, което правят, е  сътворено с голяма точност и любов. Те имат прекрасна памет. Обикновено са много мълчаливи, понякога даже затворени. Умеят да излагат своите мисли точно и логично, благодарение на което печелят уважението на семейството и приятелите си. 

Водните зайци са хуманисти, които се интересуват от социалните проблеми и борбата срещу несправедливостите. Те са прекрасни бащи в семейството, но не поощряват прекалено своите деца. Жените са внимателни майки, с нежни сърца, но невинаги взимат правилното решение. Липсва им смелост и увереност в себе си. Нужно им е да напуснат комфорта си в търсене на нови идеи. У тях има размах, но обичат да стоят на заден план и изглеждат пасивни. Нужно им е да се движат повече, защото има опасност да се задушат. Но в никакъв случай не трябва да се заравят в мръсотия.

Чувстват се прекрасно в хладно време. Най-любимият  сезон им е зимата. Слабото място са бъбреците. Обичат солената храна и бобените култури. Не обичат да стоят дълго време във вода, поради което тонизиращият <210> ефект бързо отминава. Нужно е да обърнат  внимание на гръбначния стълб.

Зайците са най-щастливите хора. Те са създадени за благополучие. С тях е приятно да се живее. Те са концентрирани, сдържани, честолюбиви. Всички търсят тяхното присъствие. Добри компаньони са и знаят как добре да прекарат времето с другите. За тях е важно най-близкото обкръжение. Те обичат да блестят в обществото и да се ползват с обкръжението на близките.

Цветът, който им носи късмет и щастие, е лилавият. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?