Следвайте ни

Азарей: Венера се гмурна в Риби, задава се нещо ново

viber icon

 

Днес в 15:13 ч планетата Венера се гмурва в зодиакалния знак Риби. Какви промени да очакваме?

Ще бъдете по-състрадателни и отзивчиви към всеки, който има нужда от помощ, било морална или материална. Ще сте весели, с добро настроение, лесно ще се справяте с хората, но понякога ще ви липсва ентусиазъм.

Въображение ви ще се обогати с нови хоризонти. Вашият интуитивен и чувствителен ум ще се насочи към дейности, които са в полза на обществото, на цялото.

Ще проявите вкус за хубави картини, музика, вътрешна декорация, дрехи и орнаменти. Има вероятност да се увличате в показност, държейки на формата и на церемонията. Има вероятност да проявите лекомислие, от което ще следва и вероятността да се окажете в две любовни връзки или с две професионални поприща.

Ще ви привличат тайните романтични срещи и приключения. Ще се благоприятстват работите с чужденци. Може да планирате или мечтаете все пак за пътувания в чужбина. За мечтите няма граници!

Духовните ви стремежи ще са облагодетелствани. Ще откривате дълбока красота при докосване до различни езотерични и окултни учения. Желанието ви да останете насаме ще е продиктувано от стремежа ви за намиране на спокойствие и хармония.

Фантазията ви се усилва и започвате да усещате интуитивно величието на Майката Природа. Енергията край вас ще ви подтиква да търсите красивото, нежното и балансирано битие. Нещо ново започва да напъпва у вас. 

Все пак идва пролет!  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?