Следвайте ни

Азарей: Трусове и надежди в търсене на пролетта

viber icon

Светът излиза навън, за да посрещне слънцето и пролетта. То ни буди сутрин, побутва ни през деня да се движим и творим. То и неговата сестра Луната ни пожелават лека нощ. Дори и църковните отци се съобразяват с него. Всички празници са обусловени от комбинацията „Слънце и Луна”, отразявайки влиянието на техните цикли върху живота на човека и Земята.,

Една от най-важните точки от небесния календар е пролетното равноденствие. На 20 март в 11:39 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Овен, ознаменувайки началото на новата астрологична година.

Защо нова?

В този миг започва нов цикъл първо на небето, а после и на Земята. Един от законите, даден ни от Хермес Трисмегист (трижди велик) е: „Както горе, така и долу!” Принципът на аналогията е основополагащ в астрологията. Зодиакът започва със зодиакалния знак Овен. В природата това е периодът на пробуждащата се растителност. Началото!

А какво се случва на Земята?

Тя се събужда за нов живот. Всичко започва да цъфти. Светът става бял и зелен, ухаещ и радващ очите. Житното зърно е поникнало и стръкчетата пробиват най-горния слой почва, за да посрещнат слънцето. Нашето дневно светило преминава от Южното в Северното полушарие на небето. Тъй като се пресича еклиптиката на небесния екватор, денят и нощта са равни. Оттук насетне златният небесен скарабей ще започне да увеличава дължината на деня.

Започва период на вдъхновение и радост. Излизаме навън и искаме да опознаем обновяващата се природа. Събраното в нашия вътрешен свят ще споделим с нашите близки, братя, сестри, приятели и колеги. Този ден е един от празниците на светлината и вярата в доброто, красивото, великото.

Почитан от хилядолетия като един от най-важните 4 празника за хората,

и днес той маркира промяна в живота ни. Ние почитаме не само външната изява, но и вътрешните духовни промени, които настъпват с този импулс. Неслучайно празникът Сирни заговезни е преди равноденствието. Древният мъдрец е съобразил, че е редно да влезем през новата порта на пролетта пречистени от старите си грешки, забравили пропуските и белите на околните, изгорили всичко, което тежи, с думите: „Прощавай, простих!”.

Звездната конфигурация на равноденствието вещае експанзивност, която води до протести и недоволства като отговор на новите затваряния на държавите. Зад всички искания стоят финансови мотиви. Необходимо е да внимаваме как нашите пари ще са засегнати, тъй като Сатурн и Уран образуват квадратура, касаеща зоната на зодиакалния знак Телец.

Светът преживява и ще преживее големи конфликти

както в сферата на политическия живот, така и в икономически аспект. Могат да се очакват размирици и военни конфликти. Те ще са насочени към сепариране и укрепване на едноличната власт и различни форми на религиозен фундаментализъм. Ще бъдат облагодетелствани големите корпорации и развитието на нови технологии. Държавата посредством банкови и финансови механизми ще се опита да осъществи контрол, като приема нови закони във време на суматоха. Медиите ще подкрепят институциите, като заглушават надигащите се гласове против мерките.

Образованието и туризмът ще се превърнат в символ на протести. Разумните родители ще застанат на мнение, което е в противовес със становището на властите, защото ще търсят нормално образование и психично здраве за децата на България. Студентите ще запалят нов огън от недоволство, за да си осигурят по-добро бъдеще.

Очаква ни промяна на управлението!

Ще се търсят нови съюзници и партньори. Който и да управлява страната след датата 4 април 2021 г., ще се натъкне на протести срещу решенията, които се вземат. През месец май ще има проблеми при сформиране на новото правителство. Има тенденции, които благоприятстват въвеждането на електронно правителство. Живеещите в чужбина ще се превърнат в реалната опозиция.

От години съществува тренд за въвеждане на форми, мерки, законопроекти, които подкрепят авторитарно управление. Всички ограничения, на които сме свидетели, са форма на тоталитаризъм.

Европейските ни партньори ще се опитват да блокират всякакви наши инициативи. Съюз и партньорство ще се осъществи само ако има изгода или облаги за преговарящите. Идеите на Западния свят не срещат разбиране сред българите. Управляващите ще са в зависимо и подчинено положение. Евросредствата няма да дадат очаквания резултат. Това статукво може да се промени едва когато нашите политици поставят на масата интересите на България. Само тогава може да се очаква проспериране. По-голямата част от хората ще зависят от социалната помощ на държавата. Много от фирмите ще продължат да работят дистанционно. Здравеопазването ще претърпи промени.

Нацията

Хората няма да се чувстват комфортно, защото ще преживеят безпокойства за бъдещето на страната, недоволство, неудачни договори на управляващите, носещи загуби и неуспехи. Българите ще са войнствено настроени, но с добри намерения. Ще се увеличава градусът на недоволството. Ще има протести. Управляващите ще стигнат до сблъсък с коалицията, която ще формират.

Благосъстояние на държавата 

Ще се защити националната чест и достойнство. Все пак се дават добри изгледи за запазване на мира в района. Бъдещото правителство ще има за задача да се бори с финансови проблеми и кризи. Настоящото управление ще се натъкне на унижения и безчестие. Не предстоят леки времена на приближените кръгове до настоящото правителство.

Парламент

Могат да се очакват остри дискусии в парламента. Депутатите ще изпадат в комични ситуации, използвайки лични обвинения и обидни думи.

Ще се създадат благоприятни закони, свързани с женското съсловие. Времето е благоприятно за парламента.

Очаква се нарастване на социалната пропаганда, тайни сдружения между депутатите, скандали, нежелателни произшествия. Идеите за социално равенство ще определят дневния ред при изработване на законите.

Дава се промяна в парламентарната конфигурация. Различията в мненията и неяснотата между неговите членове ще бъде ежедневие.

Пандемия и психоза

Пандемията ще продължи да тревожи ума на българина. Общото здравословно състояние ще бъде неблагоприятно повлияно. Влиянието на пандемията ще окаже повече вредно влияние върху психиката на хората, като ще засегне и парите им. Истината ще излезе след някоя друга година.

Нека разцъфти радостта от живота в душите. Нека зазвънят чановете на Здравето, Мъдростта и Истината! Нека Любовта бъде въздухът, който дишате! Светлината нека е ваш пътеводител!

Желая ви слънчеви празнични дни!!!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?