Следвайте ни

Азарей: Слънчево затъмнение вещае важни промени

viber icon

На 14.12.2020 г. в 18:15 ще се наблюдава пълно слънчево затъмнение. Жителите на Чили и Аржентина ще имат възможност най-ясно да се любуват на небесния феномен. От европейските държави шанс ще имат Великобритания и Португалия.

Слънчевото затъмнение ще доведе до отслабване на влиянието на опозиционните партии. Международните финанси ще бъдат подложени на сериозно изпитание. Банковият ни сектор ще бъде повлиян от тези процеси.

Финалът на 2020 година ще бъде повече от триумфален. Винаги един край е едно ново начало. Вероятно Иисус е казал на своите ученици:

„Аз съм началото и края”, с което е подсказал, че духът на Христос е безкраен.

Ако разтълкуваме първата част на символа „ХРИСТОС” – „ХР”, ще открием хризмата, но може да бъде и „ХЕР” – бог, господ. „ИСТОС” означава – истина, изток, изгрев, същност. Оттук може да получим:

ХРИСТОС – Бог на Истината или изгряващият бог

Ето защо по-горните думи за началото и края ни отвееждат до безкрая на Твореца.

Нашите съседи и пришълци (имам впредвид оригиналните данайци, които по-късно се нарекоха елини, а още по-късно гърци), в превода на евангелието сложиха алфа и омега. Независимо от това смисълът е запазен.

Както знаем Иисус е говорил арамейски език и вероятно първите евангелия са писани именно на арамейски. И това не е всичко.   

На 17.12.2020 г. в 07:04

Сатурн ще се върне в зодиакалния знак Водолей

Той ще избистри нашите желания и надежди. Ще се научим на по-дълбока вяра в успеха и хуманизма. Ще станем по-солидарни и ще се стремим да пазим свободата на другите.  

Предстои да се наблюдава задълбочено разработване на нови технологии. Ще се намерят решения, които да дадат тласък в развитието на нови апаратури, телекомуникационни средства и изобретения. В науката все повече ще се съчетава метода на интуицията с изобретателността. Ще се развият дейности, свързани с организацията и оптимизацията на социалните услуги.

На 19.12.2020 г. в 15:08

Юпитер(Зевс) ще навлезе също във Водолей

При своето пътешествие в този зодиакален знак, той ще стимулира интелектуалната дейност. Ще донесе нов шанс за изява на творческото въображение за дейности, свързани с обогатяване на човешкото съзнание.

Навлизайки във Водолей, Юпитер и Сатурн се готвят за своя съвпад на 21.12.2020 г. Това е знаменателно събитие, защото се случва за първи път от 800 години насам. По време на раждането на Иисус, съвпадът е бил обозначен от влъхвите като Витлеемска звезда.

Интересното е, че тази година съединението на тези две големи планети ще се състои малко след зимното слънцестоене, което е също на 21.12.2020 г. (За този важен ден ще публикувам отделна статия.)

Небесните събития ни подсказват за раждането на едно ново начало за човечеството, с което по-трайно ще навлезем в епохата на Водолея.

Руслан Борисов – Азарей

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?