46

Азарей: Съвпад на Марс и Юпитер заразява с агресия

Днес в 13:32 ч на небето се сляха планетите Марс и Юпитер в зодиакалния знак Овен.

Съвпадът ще ви дари с физическа сила и прилив на енергия. Ще бъдете уверени и решителни, жизнерадостни и въодушевени. Ще работите с пълно себеотдаване. Активността и инициативността ще ви съдействат при разрешаване на различни проблеми. Вярвайте и ще успеете. Време е за започване на нови проекти.

Не забравяйте, че всички дейности, свързани с писане, издаване, пътуване, техника и нови технологии е желателно да почакат до 3-ти юни, когато Меркурий ще стане директен. 

Лесно ще се вдъхновявате за благородни дела. Старайте се да се фокусирате върху една задача или проект. Бъдете търпеливи и се стремете към  взаимоизгодни дела. Пазете се от  самонадеяност. Съперничеството и конкуренцията не са добри съветници. Внесете умереност в усърдието или апетитите си. Неразумният риск би довел до излишни главоболия и проблеми.    

През тези дни не бива да се взимат важни решения, засягащи бизнеса с чуждестранни партньори. Бъдете особено внимателни с хората, облечени във власт.

Ще се наблюдават прояви на неподчинение, митинги и протести. Понякога ще са доста агресивни. Търсете миролюбието в себе си, за да се прояви и в света.

Ако горепосочените влияния прекараме през ситата на Мъдростта, Истината и Любовта, то може да поднесем на хората и света едно цвете с прекрасен аромат.

От нас зависи!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

29.05.2022 | 16:27

ДА бъдеме ХОРА ЧОВЕЦИ

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?