Следвайте ни

Азарей: Сатурн отново във Водолей, време за промени

viber icon

Днес в 07:04 часа планетата Сатурн отново навлезе в зодиакалния знак Водолей. Време е да видим доброто и красивото в човека, да го подкрепим и да благодарим, че го има. При своя транзит във Водолей, Сатурн ще избистри нашите желания и надежди.

Ненужните ще ги хвърлим в огъня. Ще даде сила да осмислим стремежите си. Любовта, която получавате ще има стабилизиращ ефект. Ще се научим на по-дълбока вяра в успеха и хуманизма. Време е да обърнем внимание на взаимоотношенията си приятели и познати. Ще станем по-солидарни и ще се стремим да пазим свободата на другите.  

Ще проявявате оригиналност в реализацията на своите идеи. Внезапно ще се появяват мисли, които внасят новост в живота ви. Свободолюбиви и щедри, вие разглеждате себе си, като част от един глобален организъм. Държите на принципите си. Внесете благородство в идеалите си и ги приложете в ежедневието. Ценностите застават на по-висок пиедестал от материалните ви успехи!

Бъдете добри приятели, верни другари, хора на новото време! Нека се погрижим светът да стане по-красиво и добро място за живеене, обич, любов и радост!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?