Следвайте ни

Азарей: Ретроградният Марс разпалва желание за бунт

viber icon

На 10-ти септември точно в 01:24 огненият Марс ще започне своя ретрограден танц на небето до 14-ти ноември 2020 г.

В тракийската митология той е познат под името Арес, бог на войната. Гърците впоследствие го присъединяват към своя божествен пантеон. Когато римляните започват да доминират, Арес се преименува на Марс.

Когато Марс е ретрограден, физическата енергия и виталността не са достатъчно интензивни, за да посрещнат някакво предизвикателство. Може да наблюдаваме, че действието се извършва само когато е предизвикано от някаква подсъзнателна мотивация, която не е свързана със самото действие.

Ретроградният Марс може да се опише като човек, който се чувства ядосан и вбесен на себе си

В краен случай без очевидна причина той се втурва да атакува първия срещнат. В по-конструктивен аспект нека да поставим един идеал в нашия ум и посредством импулса, който предизвиква, може да изградим величествените «катедрали» на нашите проекти и желания по своя път. 

Марс е планетата на действието и когато е ретроградна означава упорита неизразена физическа сила, която не се задвижва, докато не се намери някаква потайна причина за нейното проявление.

Ретроградният Марс изисква дразнител, за да функционира добре. Той е като зрител на футболен мач който не участва физически, но има много по-ясна идея за играта от играещите, защото перспективата му е подобрена от разстоянието. По тази причина хората с ретрограден Марс

често спират по средата на някои проект или действие, за да си направят равносметка

От тях често стават добри учени и лекари. Те успяват и в други занимания които изискват боравене с физически материал по обективен начин. Те са много добри при планирането и организирането на физическия труд на другите.

На подсъзнателно ниво ретроградният Марс ще провокира желание за протест и стачка, защото хората ще се чувствуват използвани или принудени да правят неща, които не им се нравят. Понякога ще се усеща вътрешен бунт срещу собствените желания. Ще се опитват да задушат импулсите и бунтарската природа на хората. Препоръчително е властимащите да бъдат по-предпазливи в своите действия, защото могат да предпочетат да действат по-агресивно, когато трябва срещу всички, несъзнателно търсейки извинение за своя провал, който усещат и предчувстват.

През този период се проявяват колебания и задръжки при използване на условията за получаване на добри приходи. Могат да се създадат ситуации на объркване и заплитане във финансовите сделки. 

Най-добрият начин за използване на ретроградността на Марс е да насочим енергията си към социални и културни дейности. 

През следващите два месеца ще проявявате по-слаба съревнователност. Ще забележите, че значително по-често действията ви са насочени навътре към себе си. Спокойно и бавно ще обмисляте действията си, за да намалите в максимална степен риска.

Ще сте готови многократно да започвате всичко от начало

От нас се очаква да проявим мъдрост, търпение и зрялост в действията. Нека използваме импулсите, които бликат в нас за градивни цели. Нека се саморазруши онова, което е безсмислено. Нека се прояви онази сила е нас, която ни води към високите места на нашите мисли. И конят може да бъде необуздан, но тогава той руши. 

Когато конникът е разумен, конят ще го пренесе там, където пожелае!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Mars

Mars

09.09.2020 | 21:37

Започва голямо мазало.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?