965
Следвайте ни

Азарей: Ретроградна Венера в Козирог дава 40 дни за пречистване

viber icon

На 19 декември ще се състоят две важни звездни събития.

Първо в 06:37 часа ще настъпи пълнолуние в зодиакалния знак Близнаци, което ще бъде свързано с реализация на мечтани пътувания или тяхното успешно завършване, проекти свързани с образование и учене. 

В 12:37 ч Венера ще тръгне ретроградно в зодиакалния знак Козирог до 29 януари 2020 г.

Имате 40 дни за преглед, преразглеждане и преоценка на вашите чувства, лични ценности и взаимоотношения.

Неслучайно Венера е ретроградна за 40 дни.

Числото 40 е свещено число в почти всяка религия и обикновено се свързва с изпълнение на обещания - но само след период на тестване, изпитване и изпитание. 

Целта на „изпитанието“ или ретроградния период е да ви пречисти от онова, което вече не ви служи, за да можете да изчистите сърцето и мисловните си модели свързани с любов, брак и творчество и да „започнете отначало“.

Ретроградната Венера в Козирог ще ви помогне да анализирате, доколко сте ефективни, когато сдържате емоциите си. Ще продължите да сте много чувствителни. На помощ ще ви дойде изобилие от благоразумие, такт и самоконтрол, които няма да ви позволят да загубите ума си. Налага се да имате тази качества, особено в настоящите "смутни" времена.

Венера е свързана с чувствата, с това, което харесвате и цените.

Ето защо тя управлява любовта и отношенията - защото те са пряк резултат от това как се чувствате в присъствието на другите хора. Венера също управлява парите, притежанията и личните ценности - защото те показват, как се отнасяте към себе си. Всички горепосочени области от живота ще бъдат ревизирани. 

Ретроградната Венера може да върне незавършени дела във вашия живот: минали любовници, стари приятели, потиснати емоции или повтарящи се взаимовръзки. Справянето с незавършенита дела не е лесно, но си заслужава усилията.

Този период е свързан с яснотата. Когато е ретроградна, Венера е най-мощна, защото е най-близо до Земята в нейния 584-дневен цикъл. 

Използвайте този период за добро и излезте в края му с нови идеи, чувства и едно светещо сърце!

 

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?