Следвайте ни

Азарей: Ретрограден Меркурий влиза в Близнаци, мълчанието е злато

viber icon

От 01:35 на 30.05. до 22.06.2021 г  ни чака ретрограден Меркурий в зодиакалния знак Близнаци.

Меркурий или Хермес е този, който помага на твореца в откритията и пътешествията му. Ретроградният му ход е най-подходящият и най-плодотворният период през годината.

Удачно е да забавим темпото, да се поогледаме, да останем безмълвни дори в мислите си и да не се приемаме толкова на сериозно. Ще ни остане време да пофантазираме и да помечтаем.

Този триседмичен период е подходящ за завръщане към творчески проекти и задачи

изоставени в миналото. Успешна би била работа по прецизиране на стила и детайлите, както и шлифоване на проекта. Редактирането или ревизията на документи, договори, статии и писма ще се отдава с лекота. 

Мечтите, сънищата наяве, размишленията и разиграване на идеи ще изпълват периода. Ще изпитваме по-голямо любопитство. 

Времето, през което Меркурий е ретрограден в зодиакалния знак Близнаци

ще бъде особено важно за всички форми на общуване

Той благоприятства обучението и изследователската работа в спокойна атмосфера, в която мислите могат да бъдат формулирани ясно. Ритъмът на всекидневието може да се забави. Може да откриете, че ви е по-приятно да общувате със съседите или търговците в квартала. Мълчанието е злато, ако се обърнете навътре към вътрешния си Аз. Ретроградният Меркурий ще ви донесе посещение при братя, сестри или роднини. Може да завършите четенето на книга, която сте оставили преди.     

Личната комуникация се усложнява

Хората не винаги се разбират добре един друг. Приятелите се карат за дреболии, без да разбират истинските взаимни намерения. Учениците е възможно да допускат грешки повече от обичайното поради разсеяност. Политиците изнасят секретна информация или се изказват неподготвени. Има вероятност да се забавят или загубят писма, стоки и товари. Новините се оказват сплетни. През този период не бива да се доверявате на получената информация и се препоръчва да внимавате при използване на средствата за лична комуникация (писма, телефонни разговори и преговори). 

По-малко вероятно е да вземете прибързани и необмислени решения

Необходимо е да бъдете внимателни, когато управлявате моторни превозни средства, за да избегнете нежелателни срещи с органите на реда – КАТ. Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения. Внимавайте с кореспонденцията и документацията. Удачно е времето за предоговаряне на условията по договори. Очаква се засилване на желанието за подмяна на лични документи – лични карти, шофьорски книжки и задгранични паспорти.

Хермес ни приканва да изпитваме радост от живота, към приемането му като безкрайно приключение в неизвестна посока!

Прекрасно, нали!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?