1553

Азарей: Ретрограден Меркурий в Телец, не подписвайте нищо и внимавайте с парите!

Меркурий затаява дъх. Поспира. Кани се да се разходи и да си припомни какво е минал в близко време.

На 21 април в 11:36 ч той ще започне своя ретрограден ход до 15 май. 

Сцената ще бъде зодиакалният знак Телец, което дава обърквания в зоната на пари и финанси. Бъдете особено предпазливи. Проверявайте банковите си сметки и кредитните си карти. Следете за всички важни промени във финансовата и парична сфера. Анализирайте различните мнения, но не подписвайте никакви документи и не инвестирайте никакви пари, докато Меркурий не стане отново директен.

Направете си ретроспекция в областта на ценностите, на които държите. Може да преоцените, какво ви дава сигурност, както и да обмислите моралните устои, на които се крепи животът ви. 

Едни от вас ще ще установят, че пренебрегват материалната страна на живота, за сметка на духовната. Други са се впили в материята и забравят, че сутрин Слънцето изгрява.

Важно е да откриете баланса между полярностите. 

Ретроградният Меркурий в Телец ще ви даде знак да забавите ритъма и да усетите естествената страна на живота. Ще отидете на релаксираща вечеря с приятели. Отделете време за градината. Слушайте хубава музика. Посетете някой от многото балнеолечебни курорти. Разходете се в гората. Подишайте чист въздух. Чуйте пойните птички, разгледайте пъстрия пролетен свят на цветята. Открийте как те съжителстват в хармония и единство под диригентската палка на Бога. Станете и вие част от тази симфония.

Може!

Нали?

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?