965
Следвайте ни

Азарей: Ретрограден Меркурий слага юзди на амбиции и планове

viber icon

На 27 септември в 08:11 ч Меркурий ще направи обратен "завой" и ще се движи ретроградно до 18 октомври. Тъй като ще се подвизава в знака Везни, то времето ще бъде подходящо да се изгладят противоречията в брака и партньорствата.

Подредете и прегледайте договорите си. Прибавете красота във взаимоотношенията си. Ако отдавна не сте се виждали с близък партньор, сега е времето да го направите. 

Периодът е удачен да се поспрете за малко! Хем е време за урожай и усилена работа на полето на живота, хем е подходящо време за преосмисляне, преоценяване, преразглеждане, преустройване и преструктуриране на взаимоотношения, партньорства, брак и творческите нагласи. Защо да не преоткриете по-добрите черти у партньора?

Мъдро би било да оставите нещата да се случват и да им се насладите, такива каквито са. Върнете лентата назад и вижте, как се е развил живота ви през последните 3 месеца. 

Когато се вгледате в едно езеро, може да откриете чудеса под повърхността му. Така и през този "ретрограден период" е възможно да преоткриете нещо ново край вас.

Колко е хубаво, че ще пратим за 20 дни в заслужен отдих нашите цели и амбиции! Представяте ли си миг, в който си стоите и нямате нещо, което да ви "ръчка"? Ето, това е "ретроградният Меркурий"!

Ако не сте се срещали отдавна със стари приятели, сега е моментът!

Избягвайте всякакви прибързани ангажименти, сватбени церемонии или създаването на важни професионални взаимоотношения. Периодът е подходящ да преосмислите вашите чувства към човек, причиняващ ви вълнения и тревоги. Времето е идеално да си изясните подсъзнателните си усещания за връзката. 

Тъй като Меркурий ще се разходи назад в зодиакалния знак Везни, той засяга по-сериозните и задълбочени връзки. Ще се запитате: дали давате достатъчно на партньора си, как овладявате по-буйните си реакции (ярост, недоволство) или как намирате баланса в любовната връзка с него.

Ще придобиете мъдрост в края на периода по отношение на вашите взаимоотношения и ново разбиране за постигане на хармония и любов в реализацията им.

Желая ви наслука, богат урожай на полето на живота!

Бъдете радостни и ведри!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?