Следвайте ни

Азарей: Разпад или пробуждане ни чака тази есен

viber icon

Златен ли ще бъде? Сребърен ли? Тенекиен ли? 

Какъв ще бъде плодът на нашата пролет и лято? Точно днес и сега през 2020 година!

За някои той е ново пробуждане, за други е разпад, за трети - пропадане. Дано повече хора по Земята, плодът на новото време да бъде нов изгрев на Слънцето в техните души.

Нека не забравяме, че детето се ражда след майчини мъки, но и стрес за самото дете. Тази година е точно такава. Майката е Земята, а детето е новият човек. В миналото са я почитали като Великата Богиня Майка, а днес и казваме Богородица. Голямо е нейното страдание

като вижда как се лутат нейните деца в безверие, безумие и безлюбие

Голяма е нейната радост, защото се ражда нов човек и ново човечество.

За да се прероди човек, преди това е нужно да умре. За да се прероди човечеството, старото и прогнило “същество“ ще рухне и изчезне. Не се чудете защо е трудно сега. Следва раждане!

Всеки един от нас ще погребе една своя същност, но ще участва в едно свое възкресение и новораждане. Когато промени съзнанието си, когото погледни на света и на хората с други очи, тогава ще почувства един нов прилив - сякаш нещо ново се е вселило в него.

Това се случва днес у всеки човек. Затова времената са усилни, трудни и пълни с противоречия, битки и объркани ситуации. Просто участваме в разпада на старото и раждането на новото.

Радвайте се! Нали искате един по-добър свят?

Да, ще има болка и недоумение. Ще ни се наложи да проявим дълбоко разбиране на процесите, за да подкрепим прииждащата промяна.

“И Светлината в мрака свети, и мракът я не обвзе.“

Тези слова са като канара, на която всеки един може да стъпи и да бъде сигурен в своята непоклатимост. Отнася се и за обикновения човек, за управника, за учения, за твореца.

Слънцето се е насочило на юг. Неговото пътешествие в северното полукълбо приключва. Днес в 16:32 ч. беше есенното равноденствие. Нашето светило навлезе в зодиакалния знак Везни. В този миг започна есента.

Честита първа есен!

Нека бъде едно ново начало за България, тъй като моментът съвпада с един от най-важните ни национални празници - Денят на Независимостта.

Всеки един от нас иска милата ни Родина да се изправи достойно на нозете си и да бъде силна и свята държава. Това зависи от кой и да е гражданин  на тази земя.

Нека подкрепим небесната благословия и да се помолим за благото, вразумяването и просперитета на българския народ, защото той заслужава своето достойнство и чест!

Тихата поддръжка е една молитва за България1 Тя има сила по-голяма от меча, защото е щит и броня.

Време е за събиране на плодовете на нашия труд, разум, мисли и творчество!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?