Следвайте ни

Азарей: Промяната е в ход, заплитаме нови възли

viber icon

От 5-ти май 2020 до 18-ти януари 2022 година ще танцуваме около оста Близнаци – Стрелец. 

Периодът е удачен за развиване на любознателност. Ще сте търсачи на Истината. Ще я откриете благодарение на проникването в гледната точка на другите. Обмисляйте цялостната картина. Съобразявайте се с разбиранията на околните. Ако светът стане по-красиво и приятно място, то ще се дължи и на вашата любов. Тактът, с който подхождате, в коя и да е ситуация създава условия за по-хармонични отношения. Големият урок, закодиран тук, се състои в тьрпението и вниманието към детайлите, както и овладяването на диалога с другите.

Умът ще ви бъде от полза, за да сплетете в логична връзка отделните брънки на битието. В стремежа си да властва, умът изпада в противоречия, които ще са вашите изпитания.

На помощ ще ви дойде интуицията и проникновението

Добродетелите ще успокоят бурните вихри на ума. Водната шир ще разтвори емоциите, а вятъра ще издуха ненужните мисли. 

Днес, повече от всякога, ще се наложи да погледнем човека отсреща и да открием скъпоценните камъни, които се крият в неговата душа. Неговият опит може да ни подскаже важните житейски уроци и изводи, които ни се дават да усвоим.

След като близо 50 дни завиваха винта на страха в умовете на хората, благодарение на духовна подкрепа е нужно да поощрим нашите братя, сестри, близки и далечни, за да има един по-добър утрешен ден.

Новите идеи, които ще се предлагат е нужно да са облечени с Вяра, Надежда и Любов. Само тогава у хората ще влезе Мъдростта и Светлината ще освети умовете им. 

Преди да обмислим нашите нови послания към близката аудитория, ще ни се наложи да разберем какво ги вълнува. Слушането ще бъде наш съюзник. Едва тогава, съобразявайки се с потребностите на другите ще изложим идеи, които да са в полза на решаване на проблемите им. 

Днешният свят е разтърсен от своята неподготвеност, наивност и приспаност. Новото време идва пробуждайки човека на 21-ви век за нови идеи и схващания.

Днес преживяваме неща, които не са се случвали с десетилетия

Промяната на положението на лунните възли по знак ни дава основание да научим нови уроци и да приключим с използването на стари възгледи и модели. Нали е хубаво да се занимаваме с философстване и с отвлечени теми?

С любознателност и способност да натрупваме информация ще успяваме да изполваме този ресурс за полезни цели. От полза ще ни бъде да има повече конкретика в проектите ни. 

Вярата ще роди знание. Знанието ще има смисъл, когато е осъзната опитност. Ако го приложим за каузи, носещи добро, то ще ни даде шанс да израснем. 

Когато знаем, че Бог е предвидил как ще се случат нещата, на нас ни остава да извлечем полза от опита, който натрупваме. Ако осъзнаем, че сме едни вечни ученици, то всяка промяна ще бъде и изпит и благо. Необходимо е да бъдем насърчавани да учим. Да възприемаме и лицето, и опакото на монетата.

Предстои ни нов прочит на духовните книги.

Новото време иска нова парадигма

Ще продължаваме да изпитваме силна страст по далечните пътувания, по приключенията, и по откритите простори. Чувстваме непреодолима нужда от въздух и от движение. Не ни е лесно да се задържим дълго на едно място!

Ще защитаваме своята свобода, но ако искаме да се развиваме нататьк, ще трябва щедро да я подарим на онези, които обичаме, и на идеалите, на които сме приели да служим.

Програмата на нашето съществуване включва и дълги престои в града, които ни учат да се срещаме със себеподобните си и да уважаваме техните права. Същевременно спортът ни е абсолютно необходим.

Ще развием вродената ни чувствителност към природата и инстинктивно разбиране на космическите закони, които трябва да предадем на другите.

Трябва да поднесем на околните вярата и дълбокото доверие в природата. Именно за това ти е необходимо да се научим да общуваме с нейните сили и прояви. Не случайно в старите култове тя е наричана Богинята Майка и после Богородица.

Раждат се идеи, осъзнаване и нови възгледи. Всичко това води до промяна!

Искаме или не искаме – промяната е в ход!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?