1553

Азарей: Новолуние във Водолей създава любовни връзки, 3 зодии в подем

На 21.1.2023 в 22:54 часа ще настъпи новолунието в знака Водолей, с което ще настъпи Китайската Нова Година, която ще бъде под влиянието на Водния Заек.

Приятелите ще ви зарадват с идеи за срещи или ангажименти.

Бъдете активни, особено в занимания в групи. Ако възнамерявате да се включите в обществено полезна организация – сега е моментът. Подобни взаимоотношения, оказват влияние върху семейния и личен живот. Ще споделите с приятели информация за парични или финансови казуси. Мислите ви са ориентирани към високо поставените ви цели.

За някои от вас периодът ще бъде свързан с началото на интимна връзка. Свети Валентин ще засили емоционалния заряд на усещанията ви. Романтиката ще изпълни въздуха, а уютна вечеря с любимия човек ще стопли сърцето ви!

За някои от вас емоциите ще провокират промяна на възприятията ви. Понякога ще реагирате на емоциите на заобикалящите. Бъдете съпричастни. Възможно е да установите приятелски отношения с жени. Има вероятност тази дружба да възникне при групови събирания или семинари.

Обмислете своите желания и надежди, доколко те подкрепят вашата мисия и цел в живота. Закриляйте по-слабите и бъдете снизходителни. Бъдете проводници на новото, което идва в живота.

Използвайте новите социални средства, за да направите по-добро мястото, където живеете. Не забравяйте, че вашата молитва или искрено благопожелание променят света! Независимо от вярата, изпитайте усещанията си!

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Водолей, Везни и Близнаци. То евентуално ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Лъв и Телец.
По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?
И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
- Приятелство
- Любов, която получавате
- Алтруизъм
- Желания и надежди
- Закрила
- Използване на съвременни технологии за опазване на природата

Желая ви Любов, здраве и успех!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Какви любовни връзки

Какви любовни връзки

21.01.2023 | 09:25

Всички се продават за мръсните долари.

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?