Следвайте ни

Азарей: Новолуние във Везни, пишете желания!

viber icon

На 16 октомври 2020 в 22:32 часа ще настъпи новолунието в знака Везни. До какво ще доведат планетарните събития разкрива пред "Марица" астрологът Азарей.

Днес повече от всякога търсим баланс в своя живот. Вярваме, че там се крие спасението. В чувствата, мислите и постъпките ни баланса дава осмисляне и прецизиране. Той ни учи на справедливост и ни води до усещането за мир и благоденствие. Везните като зодиакален знак носят енергията на това усещане, което

ни провокира да открием в своя живот красотата и хармонията в неговите детайли

Когато видим красива картина или чуем приятна музика, сърцето ни се изпълва с благодарност към всевишната сила, че ни е надарил с възможността да я усетим и да и се любуваме. 

Красотата и миротворчеството са като спасително хапче в насточщия момент. Нека мислите ни се насочат в тази посока. Нека светът стане по-мирен и по-спокоен. Това са част от посланията, които ще провокира новолунието в знака Везни. Всеки ден ние се стремим да намерим съмишленици и партньори в нашите начинания.

През следващия лунен месец е добре да обърнем взор към тях

Любовта е най-красивото и ароматно цвете в живота ни. Тя изпълва творението от началото до края, в своята безкрайност!

Моментът е подходящ да се замислите за нейната стойност и доколко искрено й служите! Новият лунен месец носи послания, които ще внесат равновесие в начина ни на мислене по отношение на методите на коопериране, за съвместните ни начинания и проекти. Чуйте ги!

Ще ни навестяват мисли за справедливост

Истината е висока цел, за която си заслужава да положим усилия и време. Когато я достигнем ние откриваме нови и по-светли бъднини.

Бъдете любящи и сърдечни! Помислете, как може да настроите своята личност в унисон с вашите взаимоотношения. Дайте нещо ново на своите партньори в брака и бизнеса.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Водолей и Близнаци. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Рак.  

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

·         Бизнес и делови партньорства

·         Брак 

·         Изкуства свързани с красота и изящество

·         Обич

·         Справедливост

Желая ви Любов, здраве и успех!

Азарей – Консултант Астролог: 0898 623 851

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ani

ani

16.10.2020 | 04:59

Миналия петък получих $ 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова работих усилено миналата седмица и спечелих $ 19500. Предоставям на моите приятели и приятели да свършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти .......www.Selfmax5.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?