965
Следвайте ни

Азарей: Новолуние във Везни, не изпускайте гребена на вълната!

viber icon

Тя се скрива и разкрива,

Тя се слива и разлива,

Тя се пълни и изпразва,

Тя се осветява и дарява!

Луната винаги е била мистерия за земляните. Хем я виждат, хем не я виждат цялата. Хем се съобразяват с нейното движение, хем се чудят по какъв начин им влияе на живота. 

Добре, че предците ни са я изследвали, та я познават, и мурафетите ѝ знаят. Хем я гледат, хем ѝ уйдисват на настроенията! 

Месечина е все пак!

Меси месеца. Меси погачата на живота. Меси и жената. Изпълва я, смирява я. Движи водите на океани и морета. Тя, онази далечната, светеща, променяща се.

Месѝ Месечино!

Та днес, като влезе в зодиакалния знак Везни, ще ни навява как по-добре да ондурдисваме брачните си ангажименти и да се справяме в онова нещо, което наричаме партньорство.  Там дето двамина се спогаждат. Там, където ние се срещаме с другите и откриваме себе си.

Та точно там, ще направим нещо ново. Как се прави баланс, ако две теглилки не си тежат на мястото? Едно мъжко и едно женско начало. Тия търсят хармония. А ще я найдат ли? 

Истината, правдата и справедливостта са скрити тук. Но Темида не е сляпа, а вижда Светлината, която е скрита зад чистотата, правотата и честността.

Красотата и изяществото, които си хармонират ще разкрият един нов свят, в който цари баланс на нежност, спокойствие и уравновесеност. 

Всички гореспоменати аспекти са творчески начала, които вие може да поставите днес и през идните дни, за да се качите на гребена на вълната на новолунието във Везни, което ще се случи в 14:07 часа.

Пожелайте си!

Копнейте!

Вярвайте!

Реализирайте!

Азарей, 2021, 0898 623 851, [email protected]

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?