46

Азарей: Новолуние в Овен идва със затъмнение, три зодии са нащрек

На 20 април 2023 година в 07:14 часа ще настъпи новолуние в знака Oвен, като съвпадне с пълно слънчево затъмнение.

Какво ще ни донесе новолунието?

Възможно е да проявявате променливи настроения и емоцио­нална възбуда.

Могат да ви занимават семейни и домашни дела.

Ще имате шанс да реализирате нови срещи и запознанства.

Направете опит да избегнете спорове и партньорски неразбирателства.

Ще имате добър апетит и ще искате да си похапвате.

През следващия месец ще бъдете склонни към емоционални изблици. Понякога е възможно да сте чувстви­телни и да реагирате остро на мнението на околните. Има вероятност подобни реакции да провокират околните. Отразяват се на вашия имидж.

Амбициите ви са насочени към проявяване и реализация!

Въпросите, които ще си задавате, носят отрезвяващ характер.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Овен, Стрелец и Лъв. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Рак и Везни. По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали? Темите върху, които може да се фокусирате са следните: Личностно развитие Подобряване на здравословното ви състояние Промяна на визията ви Нови инициативи във връзка с партньорствата

В 11:15 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Телец, който носи ведрост, разширение, желание за притежания и растеж. Това е разгарът на пролетния сезон. Той материализира силите в природата. Зеленината става по-плътна. Растителността избуява, готова за плодороден растеж. Природата щедро споделя своето изобилие в зелени и цветни нюанси. Обещава богатство. Това е времето на меките морави и на тучните ливади. Развитието на растенията става умерено и устойчиво.

Пълното слънчево затъмнение ще се наблюдава от нашата територия.  Всяко едно подобно явление буди интерес у любознателните. Фотографите се надпреварват. Редно е да отбележа, че подобни събития на небето се отразяват и върху нашата психика, тъй като е общовалиден херметичния принцип: "Каквото горе, това и долу!"

Следователно щом Слънцето, което е проекция на съзнанието и характера ни е затъмнено, то е желателно да се смирим и да се оттеглим в своята "тайна стаичка" за молитва, съзерцание и размишление. По този начин ще видим вътрешната си светлина и ще използваме затъмнението благотворно.

Затъмненията са били изучавани от древни времена като фактор, който влияе върху световните процеси. Доказателство за този факт намираме върху древните вавилонски глинени плочки, където се виждат изчисленията на тогавашните астролози. Те са предупреждавали царя за предстояща опасност и му предлагали предпазни мерки.

Не е редно да бъдат представяни и днес като заплаха. Тъй като настоящото пълно слънчево затъмнение ще се състои в зодиакалния знак Овен, то неговото влияние ще бъде кратко и бързо. Ще окаже въздействие върху банковия сектор, както и върху еврофондовете. Възможни са протести, които ще са свързани с образованието. То ще провокира подтиснатост и апатия.

Една популярна дама ще слезе от обществената сцена.

Желателно е да се вземат мерки за опазване на здравето на едрия рогат добитък. Пазарът на недвижими имоти не ще бъде в силата си. Тъй като под знака Овен попадат Великобритания и Германия, то може да очакваме недоволство и разединение сред народите им.

За по-лекото преминаване на процесите, които ще отключи затъмнението може да се помолите или да направите ритуал за смекчаване на влиянието.

Утре очаквайте да се позабавляваме с ретроградния Меркурий, който на 21-ви април ще направи своя традиционен пирует и ще направя някоя и друга крачка назад!

До скоро!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?