Следвайте ни

Азарей: Новолуние в Лъв отваря врати за 3 зодии, други три са под напрежение

viber icon

На 8.8.2021 в 16:51 ч. започна фазата новолуние в зодиакалния знак Лъв. 

Е, искаме огън, ама не толкова!

Да гори, но да не изгаря. 

Как се постига?

С разум.

Лесно ли е?

Не, затова е сладко.

Колко хубаво би било да се обърнем към детето в нас и да открием всички страдащи по Земята, да ги прегърнем, утешим и подкрепим. Изведнъж се появява усмивка на лицето ни. Радост. Светлина. Тишина и спокойствие.

Огънят гори бавно. Въглените греят. Топлина.

Всеки от нас копнее за уюта на вечерната сгряваща топлина. Някои копнеят за изпепеляваща любов, но виждаме какво оставя след себе си – рани, пепелища и пушилка. Безсмислие.

Обмислете стремежите и желанията си. Пресейте ги. Оставете онези, които ще ви стоплят и след години. Приложете ги разумно. Усетете радостта от живота.

Слънцето нагрява земята и засилва копнежа за любов. Емоционалността ще бъде на по-високо ниво. Зодиакалният знак Лъв отговаря за любовта, която ние отдаваме! Бъдете инициативни и смели! 

Погрижете се за децата край вас. Обмислете кои методи на възпитание дават положителни резултати. Детето е диамант и ако се шлифова добре, ще се превърне в брилянт.

Спечелете олимпийското злато в себе си, като реализирате добрите идеи, зародили се във вашето сърце. 

Възможно е да се засили желанието за грижа и покровителство. Любовните фантазии могат да бъдат източник на емоционална възбуда. Все пак е топло навън! 

Бъдете изпълнени с любов към развлечения и търсене на радостта от живота. Майчинският инстинкт на жената ще засили опазването на живота и защити бъднините ни. 

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Лъв, Стрелец и Овен. То ще доведе до напрежение представителите на Скорпион, Водолей и Телец.

По време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

• Творчество 

• Любовни авантюри

• Деца

·  Възпитание

• Спорт

• Развлечения и почивка

•  Разумен риск

Желая Ви здраве и успех!

Азарей – Консултант Астролог

[email protected]
facebook: Azaray Азарей

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?