Следвайте ни

Азарей: Новолуние в Козирог, пишете желания! Добри новини за две зодии

viber icon

На 13.01.2021 в 07:01 часа ще започне новолунието в зодиакалния знак Козирог.

Време е да помислите за имиджа си и по-добро семейно положение. Отговорностите пред обществото ще са дневен ред. Всички желаем Родината ни да се промени и да се превърне в просперираща държава. Вероятно знаете, че земите на България се управляват именно от знака Козирог. Ето защо е важно да подкрепяме мислено и на дела развитието на Родината! 

Делова ни и професионална активност е свързана с търсене на сигурност за семейството. Паричните ни и професионални дела ще се отнасят за имоти, храна, домашни продукти и услуги.

Следващите 28 дни все пак ще са изпълнени с появи на обществени места, лични публични изяви или подобряване на личния имидж. Ще имаме предвид, че в настоящия момент някои от тези активности ще бъдат във виртуалния свят. До там сме я докарали!

Ще имате работа с жени, имащи обществен престиж и власт. Те могат да повлияят и да ви подкрепят в професионалната ви реализация.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Телец и Дева. То ще доведе до напрежение представителите на Овена, Рака и Везните.  

Както помните от предните статии, по време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

·                 Кариера

·                 Имидж, визия

·                 Професията и призванието

·                 Идеалите ви

·                 Амбицията ви

·                 Успеха

·                 Закалителни процедури

Желая ви късмет, здраве и добро настроение!

Азарей – Консултант Астролог, 0898 623 851

[email protected], facebook: Azaray Азарей

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?