3906

Азарей: Небесна среща на Юпитер и Уран дава шанс за печалби и любов

В  05:25 ч на 21.04.2024 г., неделя, на небето ще се срещнат добротворецът Юпитер и революционерът Уран.


Този период на влияние е богат на приятни изненади. Той ще ви води до редица благоприятни неочаквани събития, които дават живот на вашата привлекателност.

Със сигурност няма да се почувствате отегчени, защото нищо не е притъпено или монотонно.

Прекрасен период за използване на внезапни възможности, неочаквани събития, щастлива промяна, предизвикана от късмета.

Ще чувствате остра нужда от действие, свобода, приключение, нов живот.

Ентусиазирано ще приветствате всякаква перспектива за промяна, за подновяване, реформи и напредък. Ще търсите развие в нови насоки, участие в бизнес, който е извън обичайната ви сфера. Ще се чувствате уверени и готови да поемете рискови проекти, тъй като вярвате в успеха.

Ще притежавате добър морал. Ще изпитвате радост, което ще стимулира благотворния приток на късмет. Интуицията ви ще се развива.

Съвпадът на Юпитер и Уран може да даде импулс за развитието на въздушния транспорт и неговата безопасност. Благоприятстват се и всички предприятия, свързани с електричество, електроника, радио, телевизия, кино, оптика, високи технологии, и всичко, което се отнася до вълновите и вибрационни теории и технологии.

На социално равнище се създават отлични условия за формиране на приятелство и е подкрепен успехът на смели начинания.

Този съвпад предсказва, че ще се даде голямо удовлетворение от принадлежността към групи, от основаването на компании или по-широки приятелски кръгове. Движенията за солидарност ще развият нови насоки.

За някои това означава време на освобождение след успешното завършване на проект или се дава уникална възможност да се осъществи проект с морална и финансова подкрепа.

Характерна е повишената търпимост към всичко.
Често се стимулират скрити интуитивни способности или ясно виждане. Възможни са пророчески прозрения за бъдещи тенденции и събития. Може да се заинтересувате от окултизъм или да развиете окултен или научен подход към религия и астрология. У някои ще възникне интерес към реинкарнации и извънтелесни изживявания.

Дават се неочаквани успехи във финансовите дела и печалби под формата на подаръци, дялово участие, наследства, данъчни облекчения, застраховки, на едрия бизнес или държавни бюджетни кредити или субсидии.

Ще имате по-голяма възможност да пътешествате в желанието си да усъвършенствате образованието си. По време на съвпада може да възникне необичайна дружба с чужденци и хора идващи отдалеч. Приятелството и груповите прояви ще дадат резултат за културното ви израстване и разширение на кръгозора.

Ще изпитате желание да проявите алтруизъм. Съвпадът често стимулира хуманни или реформаторски тенденции чрез връзка с духовни, религиозни, просветителски, културни, научни, окултни или мистични групи или организации.

Ще кроите нови планове.

В ума ви ще се въртят идеи за изобретения и реформи. Възможни са неочаквани благоприятни промени, по-големи пътувания, внезапни ползотворни запознанства, покровителство и подкрепа. Благоприятно е времето за любов. Дават се парични облаги, подаръци, печалби от спекулации и лотарии.

Влиянието е много благоприятно зa музикaлнитe и apтиcтичнитe хора, тъй кaтo е подпомогната нaй-виcшaтa cтpaнa oт пpиpoдaтa нa чoвeкa. Зa философски настроените хора се дава възмoжнocт дa пoчувcтвaт дуxoвнитe вибpaции нa оригиналността.


И, не забравяйте! Вашата молитва или ритуал ще подкрепят благотворната енергия на съвпада да потече фокусирано не само към вас и вашите близки, но и към народа ни, земята ни и цялата планета. Тя също има нужда от обич!
Нали …

АЗАРЕЙ

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Пенка

Пенка

21.04.2024 | 10:11

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук!!!--- https://da.gd/keto

Отговори
0 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?