3906

Азарей: Марс в съвпад със Сатурн в Риби води до брутални ефекти

На 10.04.2024 г. в 23:37 ч планетите Марс и Сатурн ще се съединят на фона на зодиакалното съзвездие Риби.

Упоритост, трезво пресмятане и правилен подход към решаване на проблемите са част от ключовете с помощта, на които ще откриете тайната на съвпада. 

Би било добре, ако чувствата ви се покорят на мъдростта. Дава се силна воля и безстрашие, което може да бъде благотворно, ако в него няма егоизъм.

Може човек да се стреми към заемане на високи и отговорни постове, където се изисква умение и кураж, но не бива да се прекалява с амбициите. Този съвпад илюстрира тайните планове на властите, които желаят да ограничат свободите на народите, които са ги избрали.

Условията в болнични заведения, затвори, сиропиталища се характеризират с тежка работа, слаби усилия за промяна на обстановката, съпроводени с чувство на гняв и недоволство.

Засилва се вниманието, претенциозността, точността и изобретателността. Това е време на отговорности, изискващи съгласуване на действията. При правилно отношение и използване, това влияние би довело до предначертано, ефективно и организирано изпълнение на задачите и задълженията. Благодарение на стегнатостта и дисциплината, действията дават практически конкретни резултати.

У някои, амбициозния стремеж е толкова силен, че те не смятат, че са част от другите. Могат да се получат тежки и не­предсказуеми последствия. Възможни са трудности и конфликти с работодатели, авторитетни лица или персони от правителството. В крайни случаи са възможни арести. За да се избегне неблагоприятното влияние на аспекта се изисква да се проявява самообладание.

Ще се развива тежката промишленост, инженерния и корпоративен бизнес и съдебни дела, в държавната адми­нистрация и военните дела.

Този съвпад може да има достатъчно и често брутални ефекти. Може да бъде генератор на произшествия. Наранявания или контузии, получени по това време, често са сериозни, дълбоки и е възможно понякога да засегнат опорно-двигателния апарат.

Психически този аспект дава силни изблици на раздразнение и подтиква индивидът да прекалява от егоизъм. Възможно е човек да използва насилствени средства, за да се измъкне от пристрастяване или да се опита да се бори срещу неблагодарната съдба, която го преследва.

От силата на човека зависи да направи този аспект добър. Има продължителност 2 години. Благословете, помолете се, осветлете началото на аспекта и така ще подкрепите Вселената да влее по-благоприятни енергии на трансформация и напредък. 

АЗАРЕЙ

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?