Следвайте ни

Азарей: Марс навлиза в Лъв - политиците ще буйстват

viber icon

Днес планетата Марс в 16:35 ч ще навлезе в зодиакалния знак Лъв и ще остане в неговите владения до 29-ти юли. Периодът е характерен с интензивни любовни желания, потребност от чувствителност и разбиране в романтичните отношения, както и в добрите отношения с децата, прогнозира известният астролог Азарей.

Ще сте енергични, активни и независими, внушаващи силна воля. Искреността, почтеността, прямотата и щедростта ще са ви от полза. Ще се наслаждавате, ако се занимавате с физическа активност, като спорт и работа навън. Физическата дейност за удоволствие може да включва танци, романтични разходки или художествени проявления, като склуптура и сценично изкуство.

Периодът е добър за художници и музиканти, за въплъщение на идеите им и вдъхновението им. Има вероятност от агресивност в достигане на творческото представяне при писане, както и в удоволствията. Някои от родните политически "звезди" ще се опитат да имат емоционално буйно поведение по време на обществени събирания. Все пак предстоят избори.

Ще има тенденция да се търсят развлечения с агресивен характер чрез телевизия, кино, спорт, дори чрез безрасъдна активност. Желателно е съгласие и разум в общуване с децата, защото има вероятност да не се поддават на никакъв контрол.

Периодът е благоприятен за физически игри и спорт с деца, при съблюдаване на правилата за безопасност. При хората, които имат отношение към другите светове ще има стремеж към нови достижения, физическа издръжливост и желание за спортна активност. При останалите хора ще имаме аналогични прояви, но в една по-груба форма. Може да се появи едно загрубяване в отношенията към околните, поради желанието им да ги съветват или напътстват.

Очаква ни стабилно топло, сухо и горещо време за сезона. Температурите ще се повишават. Бъдете действени и щастливи! Нека разумът ви бъде спътник!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?