Следвайте ни

Азарей: Какво ще промени Новолуние в Дева за всички

viber icon

На 17.09.2020 година, в 14:01 часа ще настъпи новолунието в зодиакалния знак Дева. То ще ни провокира да развием нашите трудови навици - да ги променим, усъвършенстваме  или заменим с по-успешни и устойчиви.

Живеем във времена, които ни карат да си задаваме много въпроси за нашето битие, осъзнато съществуване и оцеляване. На преден  план излязоха на показ човешките страхове, които някои са крили в своя тайна стаичка. Изведнъж хората започнаха да си мислят, че могат да се опазят от всичко, дори и от молекулата па вируса посредством и единствено с физични средства. Някои си сложиха "намордник". Утре ще им сложат юзда. "Запушени уста". Какво да очакваме от тези хора и от този свят?

Това новолуние ще даде ново усещане за отношението ни към хигиената, болестите и страха от техните последствия, Представете си, че над кожата има фин филм, който ви предпазва от външните агресори, наречени бактерии и вируси, Този филм е съставен от секрета на потните жлези и невидимата обвивка на нашето биополе. Човек е създаден да живее без да възприема през кожата си каквито и да било химикали. Той е "проектиран" да бъде устойчив, особено, когато е в стабилно психическо състояние.

Изведнъж вие решавате да дезинфекцирате своята кожа с доста силни дезинфектанти, за които не знаете до каква степен са полезни и до каква степен са вредни. Премахвайки защитния слой от потни секрети, порите ви започват да поглъщат химикалите на дезинфектанта. Следователно се получава своеобразно инжектиране на химикали в човешкото тяло.

Какъв ли ще бъде резултатът?

Алергии, по-слаба имунна защита, изнежване и объркване на кожните рецептори!

Анализирайте, обмисляйте, подредете своята къщичка от мисли. За това ще ви помогне новолунието  Дева.

Здрави мисли, чисти чувства, правилни действия и слънчево настроение ще ви донесат устойчиво здраве, стабилна работа и радост от труда.

Днес, на помощ ни идва светлия празник Вяра, Надежда, Любов и майка им София

Тази алегория за дъщери и майка е символ за присъствието им у всеки човек. Колко повече имаме нужда от Вяра в доброто, красивото и възвишеното. Колко повече имаме нужда Надежда, че светът ще се оправи от настоящия мисловен хаос. Колко повече имаме нужда от спояващото влияние на всепроникващата Любов, на която се крепи битието. Тя, единната и неделима съкровищница на нашето дихание, радостта от живота, нека изгрее в сърцата ни! В унисон със знака Дева, всичко иска да бъде осъзнато, отработено и пречистено. На помощ ще ни дойде Божествената Мъдрост и Истина, които са скрити в името София (Божия премъдрост).

Честит и благословен празник!!!

Своите желания насочете в изграждане на трудолюбие, работа, здраве, прави мисли, чистота и хигиена, ред и почтеност.

Желая ви успех, чистота и здраве!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?