Следвайте ни

Азарей: Какво ще донесе Св. Валентин за всяка зодия

viber icon

Светът има нужда от Любов с всичките й прояви и аспекти. Денят на влюбените е прекрасен повод да разчупим февруарската зимна сивота и да направим живота ни по-цветен, забавен и красив, казва известният астролог Азарей.  

Както виното е ферментирала (трансформирана) течност, така и вие променете околния свят чрез собствения си пример на стремежа към Добро, призовава той.  Ето и какво вещаят звездите за различните зодии на 14 фавруари според специалния хороскоп, който Азарей изготви за читателите на "Марица".  Въведение към него е един от най-красивите любовни сонети на великия Шекспир.

„Почивал Купидон във сън дълбок
до свойта факла – източник на страсти.
Видели нимфи дремещия бог
и се стаили в околните храсти.
И факлата, захвърлена в страна,
която много мъки причинила,
една от тях в прохладната вълна
на пенестия ручей потопила.
Нагрели се студените води.
Мнозина в тях намерили спасение.
Аз също идвах често тук преди,
от твоя чар да търся изцеление.
Нагрява даже ручея страстта,
но ручей не охлажда любовта.”

                          Уилям Шекспир

ОВЕН

Вие ще сте топли и общителни. Ще съумеете да заредите деня с жар и да превърнете вечерта в една романтична авантюра. Има вероятност да получите скъп за сърцето ви подарък. Флиртът е в главата ви и инициативата ви носи ползи.

ТЕЛЕЦ

Вашата духовитост ще даде сили да разбиете ограниченията със здравите си рога. Внезапно ще проявите импулс за промяна. Искате да бъдете страстни и пробивни. Желаете да сте с любимия човек надалеч или на някое тайно и уединено място. 

БЛИЗНАЦИ

Любовта може да ви изненада сред приятелския кръг. Външният вид на партньора ще провокира вашите мисли и желания. Чувството ви за хумор ще бъде решаващо за вашата атрактивност. Вие умеете да извличате полза с брилянтната си дарба на общуване.

РАК

Копнежът за интимност ще бъде двигателя в новите ви любовни проекти. В срещите ще има изненада. Чувствителността ви ще внесе романтични нишки в празничния букет. В разговорите ще се усеща топлота и нежност. Искате да летите надалеч в своите мечти.

ЛЪВ

Любовниците на зодиака ще мислят как днешния флирт ще прерастне в по-сериозна връзка. Вашата оригиналност и копнеж да блестите всред околните ще ви накара да обърнете внимание на външния си вид. Екстравагантността няма да ви е чужда. Все пак сте Лъв или Лъвица! 

ДЕВА

Залагате на импулсивност и превръщане на празника в една прелюдия към страстите на нощта. Постарайте се с вашата педантичност всичко да е под конец. Сложете и няколко щипки смях, но не забравяйте силата на подходящия за момента подарък. Радвайте се!

ВЕЗНИ

Ще действате! Промяната е вашата стихия. Разбийте леда на правилата. Не се колебайте нито за миг. Ако сте оригинални в любовните си послания и впечатлите своя любим, очаква ви вълшебна вечер! Намерете красивото и топлото в любимия. Открийте добротата в характера.  

СКОРПИОН

Ще имате късмет в любовните си начинания. Силата на словото ще ви подкрепи да бъдете по-забавни и омайни. Внесете радост в атмосферата и вечерта ще ви възнагради с интимни преживявания. В офиса е възможно да срещнете своята муза. Бъдете отворени за стрелите на Амур!

СТРЕЛЕЦ

Вие ще сте активната страна. Импулсивни и страстни ще бъдете същевременно и лесно възбудими. Външният вид на интимния ви партньор ще провокира огнените ви фантазии. Вашата топлота ще подсили романтиката на вечерта. Търсите своето върховно изживяване. 

КОЗИРОГ

Похарчете пари за екстравагантен подарък. Това ще промени ситуацията. Любовта ще ви донесе своята изненада точно днес. Срещата ще изникне изневиделица. Насладете й се. В офиса или с колеги ще изпитате красотата на празника.

ВОДОЛЕЙ

Придайте блясък и сексапил на визията си. Инвестирайте в романтична вечеря, която ще ви изтреля в облаците на Любовта. Сгрейте своя партньор със сбъднати желания и надежди.  В интимните разговори ще се отличавате с топлота и деликатност.

РИБИ

Вие май си мислите за нов флирт. Сега е подходящият момент, защото и късметът е вероятно да ви споходи. Отличавате се със своята привлекателност. Омайната ви сила ще въздейства позитивно в разгара на вечерта. Вашият стил на обличане дава подходяща празнична окраска.

Вярвайте в силата на Доброто!

Вярвайте в мощта на онази енергия, която обгръща всичко и от която произлиза всичко.

Тя тихо и нежно ни изпълва, гради и поддържа.

Защото се казва Любов!

 

Коментари (1)

paul

14.02.2020 | 05:57

Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?