Следвайте ни

Азарей: Какво ни носи новолуние в Близнаци

viber icon

На 20.5.2020 г. в 16:50 ч. Слънцето се пренесе на сцената на комуникативните Близнаци. Освен, че обичат да са в компания, Близнаците непрекъснато общуват. Е, намират се и някои привидно мълчаливи, но само им дайте думата. Ще разберете дори, какво е разстоянието между Слънцето и Луната.

Ще ни бъде от полза, защото на 22.5.2020 г. в 20:40 ч. ще се състои новолунието в зодиакалния знак Близнаци. Те обичат медиите, разговорите, срещите, документите и всичко, което ги кара да са свързани с някого. Дори и днес повечето медийни звезди на световната и родна политическа сцена са родени под влиянието на зодиакалното съзвездие Близнаци: Доналд Тръмп, Борис Джонсън, Бойко Борисов, Румен Радев, Симеон Сакскобурготски, Си Дзинпин.

Направо си живеем в един близнашки свят!

Близнаците се отличават с любопитен и жив ум. Те са блестящи и творчески личности, с тръпка към промените. Обичат експериментирането. Имат силата да са невероятно убедителни. И дори си вярват! Нали?

Техен управител е посланикът на боговете – Меркурий. Шегобиецът, който може да се измъкне от всичко. Обичат да са в крак с времето. Въодушевяват се от всяка възможност, която животът им предлага. Късите пътувания са тяхна стихия. Околните могат да останат с впечатление, че Близнакът постоянно стои „върху телефона”. А те, просто съществуват. За тях общуването е като дишане.

Към сърдечните въпроси през идния лунен месец ще подхождате с мисъл. За предпочитане е да бъде с разум. Дори, ако възникнат трудности и кризи, погледнете обективно и анализирайте собствените си реакции. Това ще ви успокои.

Когато пишете своите желания, спомнете си приказката за лястовицата. гаргата и техните деца. За да променим света е нужно да помислим и за ближните на нашите ближни. Те имат също нужда от подкрепа и кураж. Сега е времето, когато трябва да вдъхнем сила и кураж на хората край нас. Нека им дадем пример, как без страх може да общуваме.

Представяте ли си света без прегръдки? Дори, един единствен миг?  Не!

Светът е създаден от Любов, със Любов и за Любов!

Напишете желания за вас, за рода ви, за народа ни, за човечеството, за Земята! Цялото копнее за вашия копнеж за Добро!

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Везни и Водолей. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Риби, Стрелец и Дева.  

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

·         Къси и кратки пътувания

·         Образование, обучение, преквалификация

·         Благоприятстват се взаимоотношенията братя, сестри, братовчеди и близки родственици

·         Кореспонденция, договори и документи

·         Раждане на идеи

·         Приспособяване към новите условия

Желая Ви здраве и успех!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?